fbpx

Luisteren naar jouw gevoel

♥ Je bent op zoek naar jouw geluk

♥ Je bent niet blij met je huidige opleiding of je huidige werk

♥ Je twijfelt over de keuzes die jij maakt

We hebben onze gedachten zo belangrijk gemaakt, dat we vergeten zijn te luisteren naar wie we werkelijk zijn. Maar hoe ontdek jij wie jij werkelijk bent? En hoe ontdek jij wat jij graag wilt doen? Waar vind jij jouw geluk?

Tijdens de online training ‘Luisteren naar jouw gevoel’ krijg jij antwoord op die vragen.

 

 

Ontdek wat jouw gevoelens jou vertellen.

Leer hoe jij keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

Over de Jongeren Academie

Ik ben Diana van der Ark, eigenaar en oprichtster van de Jongeren Academie. Al veel jongeren hebben tijdens mijn trainingen geleerd hoe ze hun eigen keuzes maken, niet afgeleid raken van (beperkende) gedachten én dicht bij zichzelf kunnen blijven.

Daarnaast werk ik als Coach voor Talent met jongeren om hun onzichtbare talenten te ontdekken. Jongeren leren waar ze blij worden, waar ze energie van krijgen en wie ze écht zijn. Na al deze inzichten starten zij weer vol energie aan de opleiding die past bij hun talenten.

Door alle inzichten twijfelen jongeren niet langer aan zichzelf, ze vragen zich niet meer af of ze wel goed genoeg zijn. ‘Nu kan ik eindelijk gewoon mezelf zijn’, krijg ik vaak te horen van de jongeren na een training.

 

Normaal € 47

Alleen nu eenmalig € 27,- incl. gratis visualisatie oefening

Online training ‘Luisteren naar jouw gevoel’

Krijg inzicht in hoe jij keuzes maakt en ontdek wat jouw gevoelens jou vertellen.

 • Je hebt een jaar lang toegang tot de training.
 • Je krijgt inzicht in hoe jij keuzes maakt.
 • Je leert waarom jouw gedachten niet altijd kloppen.
 • Je leert keuzes maken waar jij wel gelukkig van wordt.

Nieuwsgierig hoe de training eruit ziet en wat je krijgt als je nu start?

Jij ontvangt direct:

√ Toegang tot de online Jongeren Academie

√ 5 Werkboeken met theorie en opdrachten

√ 3 Video’s met presentatie en Q&A

√ 1-op-1 Coachgesprek door jou zelf in te plannen

√ Bonus: Visualisatie oefening ‘Ontdek jouw droomwens’

Werkboeken

 1. Gedachten: hoe kom je los van jouw gedachten?
 2. Angsten: heb jij last irreële angsten?
 3. Gevoelens: waarom zijn jouw gevoelens zo belangrijk?
 4. Wie ben ik écht? Ontdek waar jij jouw geluk vindt.
 5. Tips voor de toekomst. Ga aan de slag en verander jouw toekomst.

 

Video’s

 • Waarom is luisteren naar jouw gevoel belangrijk?
 • Hoe ontdek jij jouw innerlijke zelf?
 • Waar komen angsten vandaan?
 • Diverse vragen tijdens de Q&A.

1-op-1 Coachgesprek

Ben je klaar met de training? Of wil je tijdens de training sparren? Plan dan jouw 1-op-1 gesprek met mij in. Geheel vrijblijvend.

Bonus: Visualisatie oefening

‘Ontdek jouw droomwens’

Deze visualisatie oefening helpt je om dichter bij jouw gevoel te komen en jouw droomwens te ontdekken. Zodat jij die dingen gaat doen, waar jij gelukkig van wordt.

Over Diana van der Ark

18 jaar lang heb ik naar mijn gedachten geluisterd.

18 jaar lang ben ik ongelukkig geweest.

Een goede opleiding leidt tot een goede baan en dus tot mijn geluk. Althans dat dacht ik. Maar niets bleek minder waar.

Op mijn 30e had ik mijn eerste burn-out en op mijn 40e mijn tweede burn-out. Ver verwijderd van mijn gevoel, volgde ik mijn op angst gebaseerde gedachten. Gedachten die mij niet het geluk brachten waar ik op had gehoopt.

Door terug te gaan naar mezelf, te leren luisteren naar mijn gevoelens heb ik mijn weg naar geluk eindelijk gevonden. 

Samengevat

 Krijg nu direct een jaar lang toegang tot de online training ‘Luisteren naar jouw gevoel’ + Werkboeken met oefeningen +  Video’s met Q&A + Vrijblijvend 1-op-1 coachgesprek + Bonus Visualisatie oefening ‘Ontdek jouw droomwens’