fbpx

Start jouw leven in FLOW

Én trek succes naar je toe

Start jouw leven in FLOW

✔ Wil jij werkzaamheden doen waar je blij van wordt?

✔ Wil jij energie krijgen van jouw werkzaamheden?

✔ Wil jij zonder moeite jouw succes aantrekken?

✔ Ofwel: wil jij leven in FLOW?

Meld je dan aan voor de online training en start jouw leven in FLOW.

 

Hoe fijn zou het zijn als de dingen gemakkelijk gaan in jouw leven. Als jij die werkzaamheden doet, die jouw passie zijn, waar jij blij van wordt én waar jij alle energie uit haalt. Als het je geen moeite kost om jouw succes te behalen.

Stel je voor dat jij een magneet bent voor jouw succes. Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Nieuwsgierig hoe dat kan? Ontdek dit tijdens de training ‘Leven in FLOW’ en wordt die magneet voor succes, waarbij alles vanzelf gaat.

 

Ontdek jouw onzichtbare talenten en haal energie uit jouw activiteiten.

Je verlangt naar een leven in FLOW, waarbij de dingen gemakkelijk voor je gaan. Je haalt alle energie uit jouw werk en jouw relaties. Je doet die werkzaamheden waar jij blij van wordt en dit leidt ook nog eens tot jouw succes. Succes hoeft niet hard werken te zijn maar is beschikbaar voor ons allemaal. Dus ook voor jou.

HOE JIJ KUNT LEVEN IN FLOW?

Ontdek van welke activiteiten jij blij wordt, energie krijgt én die jou moeiteloos afgaan. Dit is wat de onzichtbare talenten jou vertellen. Ken jij jouw talenten? Dan weet jij wie jij écht bent. Daar start jouw leven in FLOW.

Het is superfijn om activiteiten te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Maar jij bent ook op zoek naar jouw succes. Welke emoties dragen bij aan dit succes? En hoe zorg jij ervoor dat jij deze emoties uitzendt.

En hoe zorg je er dan voor dat het echt gaat stromen. Wat als jij werkt met jouw talenten, positief in het leven staat maar het stroomt niet. Ontdek welke blokkades jou belemmeren. En hoe jij deze blokkades opheft.

Leer hoe jij kunt leven in FLOW en jouw succes gemakkelijk aantrekt.

Data:

We starten op maandag 26 april. Gedurende 5 dagen ontvang jij iedere dag een nieuwe les. De Q&A zijn op:

 • woensdag 28 april om 10.00 uur
 • vrijdag 30 april om 10.00 uur

Normaal € 347

Alleen nu eenmalig vanaf € 27,- incl. gratis meditaties

Start jouw ‘Leven in FLOW’

Krijg inzicht in jouw onzichtbare talenten en wordt een magneet voor succes.

 • Je hebt een jaar lang toegang tot de training.
 • Je ontdekt van welke activiteiten jij blij wordt én energie krijgt.
 • Je leert welke activiteiten jouw moeiteloos afgaan.
 • Je leert af te rekenen met blokkades die jouw succes belemmeren.
 • Je wordt een magneet voor succes.

Om jouw talenten te ontdekken heb jij verschillende keuzes.

Kies de training die bij jou past:

Zelftest talenten

Bij de zelftest talenten onderzoek jij door middel van een zelftest welke talenten jij hebt. In het werkboek vind jij alle informatie om jouw eigen talenten te ontdekken. Ook is daar een volledige beschrijving van de talenten opgenomen.

Voor slechts € 27 ontdek jij jouw onzichtbare talenten en leer jij leven in FLOW

Onlinetest talenten

Bij de onlinetest talenten ontvang jij een code om via een uitgebreide test jouw talenten in beeld te krijgen. Je ontvangt een uitgebreid verslag van jouw talenten, krachten en valkuilen. Deze tool is in samenwerking met de bedenker van de talenten, Luk Dewulf, tot stand gekomen.

Normaal kost een volledig talentinzicht € 295

Alleen nu ontvang jij voor slechts €47 jouw volledige talentinzicht én leer jij leven in FLOW

Over de Jongeren Academie

Ik ben Diana van der Ark, eigenaar en oprichtster van de Jongeren Academie. Al veel jongeren hebben tijdens mijn trainingen geleerd hoe ze hun eigen keuzes maken, niet afgeleid raken van (beperkende) gedachten én dicht bij zichzelf kunnen blijven.

Daarnaast werk ik als Coach voor Talent met jongeren om hun onzichtbare talenten te ontdekken. Jongeren leren waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen en wie ze écht zijn. Na al deze inzichten starten zij weer vol energie aan de opleiding die past bij hun talenten.

Door alle inzichten twijfelen jongeren niet langer aan zichzelf, ze vragen zich niet meer af of ze wel goed genoeg zijn. ‘Nu kan ik eindelijk gewoon mezelf zijn’, krijg ik vaak te horen van de jongeren na een training.

 

Nieuwsgierig hoe de training eruit ziet en wat je krijgt als je nu start?

Jij ontvangt:

√ Toegang tot de online Jongeren Academie

√ 5 Werkboeken met theorie en opdrachten

√ Zelftest of (afhankelijk van jouw keuze) onlinetest onzichtbare talenten

√ 2 online Q&A waar jij al jouw vragen kunt stellen

√ Bonus: 3 meditaties om echt in FLOW te leven

Werkboeken

In de werkboeken ontvang je, naast de theorie, praktische oefeningen om echt aan de slag te gaan. Zodat jij in FLOW gaat leven.

 1. Ontdek jouw talenten
 2. Kracht van jouw talenten
 3. Valkuilen van jouw talenten
 4. Positieve energie
 5. Weg met blokkades

 

Video’s en Q&A

Stel al jouw vragen tijdens de online Q&A. Ik wil dat je écht aan de slag gaat om jouw stappen te zetten. Daarom help ik je graag verder op weg en beantwoord ik al jouw vragen. De training is een succes als jij jouw stappen zet!

Bonus: Meditaties

 • Innerlijke wijsheid
 • Start je dag positief
 • Opheffen van blokkades

De meditaties helpen jou om in FLOW te leven en energie te laten stromen.

Ervaringen van anderen

De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Door de training heb ik een opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. Ook heeft het mij geleerd voor mezelf te kiezen in plaats van te doen wat anderen van mij verwachten.

Anouk

Ik vond het heel prettig om met Diana samen te werken. Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik het niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik snap waarom ik dingen aanpak zoals ik dat doe. Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

Roshnie

Mijn eerste kennismaking met Diana was de talententest. Dit was de eerste stap naar mijn nog onzichtbare doel. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn, en nog mooier dat ik ze in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding en gebruiken bij mijn verdere ontwikkeling. Mijn volgende stap was de training Droom. Daar heb ik echt geleerd om te kiezen voor mijzelf en mijn angsten te onderzoeken en onder ogen te zien. In de training vond ik stap voor stap weer mijn eigen identiteit terug. En ik heb geleerd om vol te houden aan mijn doel. Maar vooral door Diana haar coaching heb ik geleerd positief te zijn en te blijven. Ik ben blij dat ik hierdoor zo’n mooie ontwikkeling heb mogen maken en hierdoor  stevig in mijn schoenen ben komen te staan!

Karin

Wil jij net als Anouk, Roshnie en Karin kiezen voor jezelf?

Over Diana van der Ark

18 jaar lang heb ik met aangeleerde kwaliteiten gewerkt.

18 jaar lang heb ik gestreden om mijn succes te behalen.

Een goede opleiding leidt tot een goede baan en dus tot mijn succes. Althans dat dacht ik. Maar niets bleek minder waar.

Op mijn 30e had ik mijn eerste burn-out en op mijn 40e mijn tweede burn-out. Ver verwijderd van mijn gevoel, volgde ik mijn op angst gebaseerde gedachten. Gedachten die mij niet het succes brachten waar ik op had gehoopt.

Door mijn onzichtbare talenten te ontdekken, gebruik te maken van deze talenten en te leren leven in FLOW heb ik eindelijk mijn weg naar succes gevonden.

Samengevat

 Start jouw leven in FLOW en krijg nu een jaar lang toegang tot de online training ‘Leven in FLOW’ + Zelftest of onlinetest talenten + Werkboeken met oefeningen +  Q&A + Bonus Meditaties ‘Innerlijke wijsheid’, ‘Start je dag positief’ en ‘Opheffen van blokkades’