fbpx

HELAAS jouw speciale aanbieding is verlopen maar jij kunt altijd nog leren leven in FLOW

Online training ‘Leven in FLOW’

Zodat jij:

 

❤ doet waar jij blij van wordt

❤ energie krijgt van jouw werk

❤ voldoening haalt uit jouw werk

❤ de juiste mensen op het juiste moment op jouw pad verschijnen

❤ bereikt in het leven waar jij naar op zoek bent

❤ zonder dat het enige moeite kost

Ontvang nu:

  • Online training ‘Leven in FLOW’ t.w.v. € 147,-
  • 3 meditaties t.w.v. € 27
  • 180 minuten coachgesprekken t.w.v. € 375,-

  € 549,-

  Er is geen weg naar het geluk

  het geluk is de weg

  (Boeddha)

  De eerste stap naar verandering heb jij gezet. Jij weet inmiddels hoe je keuzes moet maken waar je blij van wordt. Nu is de vraag: waar word jij blij van?

  Hoe klein de vraag ook lijkt. Het antwoord erop is van groot belang. Alleen als jij antwoord vindt op die vraag ga jij het succes vinden waar jij naar op zoek bent.

  Vind je je werk wel of niet leuk? Er zijn dagen dat het best oke is. En wat zou je anders moeten doen? Is het alles aan je werk? Of zijn het alleen bepaalde taken? Vaak kost het jou veel energie. Waarom gaat het niet moeiteloos? Waarom kun je niet gewoon gelukkig zijn?

  Nu is het tijd om door te pakken.

  Als je nu niet doorpakt dan blijf je met dezelfde vragen zitten:

  • Waar doe ik het voor?
  • Wat wil ik bereiken?
  • Is dit het nou?

  Ga door nu jij de eerste stap al hebt gezet. Jij weet allang dat het nodig is om ook de volgende stap te zetten. Jij bent niet meer tevreden met korte geluksmomentjes. Jij wilt duidelijkheid en rust. Je wilt dat jouw leven moeiteloos gaat en dat je gewoon gelukkig bent.

  Zet nu jouw volgende stap waar jij doet waar jij blij van wordt en succes ervaart!

  In de training ‘Leven in FLOW’ leer jij alles zodat jij kunt doen waar je blij van wordt én moeiteloos jouw succes aantrekt!

  Ieder mens heeft een bestemming

  en het toeval helpt mee om die te bereiken

  Online training ‘Leven in FLOW’

  Online talentenprofiel

  Ga aan de slag met jouw talentenprofiel en ontvang een uitgebreid verslag met jouw 15 onzichtbare talenten. Ontdek van welke activiteiten jij blij wordt, energie krijgt én die jou moeiteloos afgaan. Dit is wat de onzichtbare talenten jou vertellen. Ken jij jouw talenten? Dan weet jij wie jij écht bent. Daar start jouw leven in FLOW.

  Krijg direct antwoord op de vraag waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

  Leer hoe jij moeiteloos leeft

  Het is superfijn om activiteiten te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Maar jij bent ook op zoek naar jouw succes. Welke emoties dragen bij aan dit succes? En hoe zorg jij ervoor dat jij deze emoties uitzendt, zodat jij succes aantrekt.

  Leer hoe de dingen gemakkelijk gaan in jouw leven en jij toch bereikt wat jij wilt bereiken. We leren dat het leven zwaar is. Dat je moet vechten of hard werken om iets te bereiken. Maar niets is minder waar.

  Leer hoe jij moeiteloos kunt leven zodat jij vol energie in het leven staat.

   

  Ontdek jouw blokkades en hef deze op

  Hoe zorg je er dan voor dat het echt gaat stromen. Wat als jij werkt met jouw talenten, positief in het leven staat maar het stroomt niet. Uiteraard zijn er blokkades waardoor het niet direct moeiteloos gaat. Die blokkades hebben we allemaal. Maar welke blokkades heb jij, waardoor het niet stroomt in jouw leven? Ontdek deze blokkades en leer hoe jij deze blokkades opheft.

  Reken af met blokkades zodat jij jouw succes aantrekt.

  Ontdek wie jij écht bent,

  zodat jij moeiteloos jouw succes aantrekt!

  Ontvang

  Uitgebreid online talentenprofiel

  Binnen 24 uur na aanschaf van de training, ontvang jij een e-mail met unieke code en uitleg over waar jij aan de slag kunt met jouw talentenprofiel. De uitkomst van dit profiel dient als basis voor de opdrachten in de eerste week.

  In de online omgeving, waar jouw talentprofiel naar voren komt, krijg jij allemaal vragen. Het invullen van hiervan duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

  Het talentenprofiel ontvang jij direct na afronding van het invullen van de vragen. Dit profiel is van jou persoonlijk en kan ik niet inzien. Het talentenprofiel geeft een compleet beeld van wie jij bent. Als je dit profiel leest zal jij jezelf hier volledig in herkennen. Hierin staat waarom jij doet wat je doet, waar je blij van wordt maar ook waar je misschien last van hebt en wat jou energie kost.

  Het profiel is 34 bladzijden en vermeld jouw top 15 talenten, de kracht van jouw talenten, jouw valkuilen én de vaardigheden waar jij mee aan de slag mag. Met deze uitslag ga jij de vervolg modules en opdrachten van de training Leven in FLOW maken.

  Het online talentenprofiel is ontwikkeld door de bedenker van de talenten, Luk Dewulf, in samenwerking met LannooCampus.

  Drie krachtige meditaties

  1. Positieve start van de dag

  Start elke dag met deze korte meditatie om jouw dag positief te starten en in de juiste energie te komen.

  2. Dankbaarheid

  Dankbaarheid is de snelste manier om controle los te laten. Dan ontstaat magie in jouw leven en trek jij succes aan.

  3. Opheffen van blokkades

  Vind jouw emotionele blokkades en los deze blokkades met deze meditatie op, zodat jouw energie weer gaat stromen.

  Twee 1-op-1 coachgesprekken van 90 minuten per gesprek

  Uiteraard begeleid ik je in jouw proces. Plan aan het einde van de eerste week jouw talentgesprek van 90 minuten in. Samen kijken we naar jouw talenten, valkuilen en vaardigheden.

  Plan aan het einde van de tweede week jouw succesgesprek van 90 minuten in. We kijken samen welke blokkades jij hebt en hoe jij jouw blokkades loslaat zodat jij ook echt moeiteloos jouw succes aantrekt.

  Dit gaan we doen

  De training bestaat uit 5 modules. De eerste week ga je met module 1 t/m 3 aan de slag. In deze modules leer jij alles over jouw talenten. Na 1 week plan jij ook jouw talentgesprek.

  In de tweede week ga jij met module 4 en 5 aan de slag. Hier leer je hoe jij ervoor zorgt dat het stroomt in jouw leven. Na deze week plan jij jouw succesgesprek. Zodat jij in 14 dagen leert waar jij blij van wordt en moeiteloos jouw succes aantrekt.

  • Module 1 Ontdek jouw talenten
   • Online talentenprofiel met uitgebreid verslag (van 34 bladzijden) over jouw talenten, valkuilen en vaardigheden die jij kunt verbeteren om jouw talenten maximaal in te zetten.
   • Werkboek van 4 bladzijden met uitleg over de talenten.
   • 1 praktische oefening om met jouw talenten aan de slag te gaan.
   • Video’s van 11 minuten ter introductie op de talenten.
  • Module 2 Kracht van jouw talenten
   • Werkboek van 7 bladzijden over de kracht van jouw talenten.
   • 4 praktische oefeningen om jouw talenten beter te leren kennen.
  • Module 3 Valkuilen van jouw talenten
   • Werkboek van 3 bladzijden over de valkuilen van jouw talenten.
   • 4 praktische oefeningen om met jouw valkuilen aan de slag te gaan.
  • Module 4 Positieve energie
   • Werkboek van 5 bladzijden zodat jij een aantrekkingskracht wordt voor al het positieve in het leven.
   • 3 praktische oefeningen om met positieve energie aan de slag te gaan, zodat jij een moeiteloos leven creëert.
  • Module 5 Weg met blokkades
   • Werkboek van 6 bladzijden om te ontdekken welke blokkades er zijn waardoor het jou veel energie kost om jouw succes te bereiken.
   • 2 praktische oefeningen om met jouw eigen blokkades aan de slag te gaan en te zorgen voor een moeiteloos leven.

  Je krijgt voor 1 jaar toegang tot de online training ‘Leven in FLOW’ van de Jongeren Academie. Altijd handig als je nog een keer iets terug wilt lezen of luisteren.

   

  Start met de training ‘Leven in FLOW’ en ontdek direct waar jij blij van wordt.

  Leer waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt zodat jij dat ook in de praktijk gaat brengen en duidelijkheid creëert voor jezelf, meer rust krijgt in je hoofd,  voldoening haalt uit je werk en vol energie in het leven staat.

  Je zult merken dat je meer energie overhoudt, vrolijker wordt, goed in je lijf zit en meer tijd overhoudt voor vrienden, sporten en andere activiteiten.

  Je wordt een aantrekkingskracht voor anderen omdat jij durft te laten zien dat jij uniek en succesvol bent. In vol zelfvertrouwen laat jij anderen zien dat jij alles eruit haalt wat erin zit!

  Kortom direct antwoord op de vraag

  waar jij blij van wordt!

  In 14 dagen leren leven in FLOW zodat jij:

  • doet waar jij blij van wordt

  • energie en voldoening haalt uit jouw werk

  • moeiteloos jouw succes aantrekt

  Veel gestelde vragen

  Hoeveel tijd kost de training?

  Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. De training ‘Leven in FLOW’ bestaat uit 5 modules. Gemiddeld ben je met de eerste module 2,5 à 3 uur bezig. Dit is inclusief het online talentenprofiel. De overige modules nemen gemiddeld 1 à 2 uur met tijd in beslag.

  Binnen welke termijn moet ik de coachgesprekken inplannen?

  Om het maximale uit de training te halen plan jij jouw eerste talentgesprek na afronding van module 1 t/m 3. Plan jouw tweede succesgesprek na afronding van module 4 en 5. Lukt dit niet in 14 dagen? Dan mag je uiteraard daarna ook nog jouw gesprekken inplannen.

  Hoe plan ik de gesprekken in?

  Simpel! Na inschrijving voor de training ontvang jij direct een email met een link naar mijn agenda waar jij direct jouw coachgesprekken kunt inplannen.

  Hoe lang heb ik toegang tot de trainingen?

  Wil je nog een keer terug kijken, dan is dat mogelijk gedurende een periode van 1 jaar na aanschaf van de training.

  Zij gingen jou voor

  Ik ben begonnen met het onderzoeken van mijn onzichtbare talenten. Dit was de eerste stap naar mijn nog onzichtbare doel. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn, en nog mooier dat ik ze in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding en gebruiken bij mijn verdere ontwikkeling. 

  Karin

  Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik mijn talenten niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik snap waarom ik dingen aanpak zoals ik dat doe. Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

  Roshnie

  De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Doordat ik nu inzicht in mijn talenten heb, heb ik een andere opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. 

  Anouk

  Wil jij in 14 dagen weten waar jij blij van wordt, waar jij energie van krijgt en hoe jij jouw succes moeiteloos aantrekt. Zodat jij rust vindt in wat jij doet, tevreden bent met jezelf, vol energie in het leven staat, doet waar jij blij van wordt, voldoening haalt uit jouw werk en alles eruit haalt wat erin zitZet dan nu jouw volgende stap.

  Of wacht jij nog liever even af. Accepteer jij dat de dingen veel energie kosten en dat het leven zwaar is. Blijf jij liever achter met vragen over waar jij nu blij van wordt. Blijf jij liever vechten voor jouw succes. De échte oplossing zit in jou.

  De keuze is nu aan jou.

  Maak van je verleden geen toekomst