fbpx
Selecteer een pagina

Wil jij ook van jouw leven een succes creëren?

Start vandaag nog met jouw verandering

Beste jongere

Heb jij het gevoel dat je niet de dingen doet waar je energie van krijgt en ook niet écht weet wat je leuk vindt om te doen

Heb je het idee dat je veel aan anderen geeft maar mensen jou niet begrijpen?

Voel jij dat er meer in jou zit? En ben je er klaar voor om dit te ontdekken?

Wil je een succesvol leven, waarbij je de dingen doet die jij leuk vindt, waar jij energie van krijgt zonder dat je twijfelt aan jezelf en je afvraagt of jij goed genoeg bent?

Kies dan vandaag nog voor jezelf!

Trek jouw geluk naar je toe!

De grootste uitdaging om succes en geluk in je leven aan te trekken is om dicht bij jezelf te blijven.

Maar om dicht bij jezelf te blijven moet je eerst jezelf leren kennen: waar word ik blij van, waar krijg ik energie van, wie ben ik écht?

En je moet begrijpen waarom jij niet jouw eigen keuzes maakt, maar waar jij je wel door laat leiden.

Ontwikkeling van jouw bewustzijn is jouw antwoord op succes en geluk.

Jongeren Academie

nr 1 Online Academie voor jouw bewustzijnsontwikkeling

Wie ben jij?

Jij voelt je sterk verbonden met iedereen die jij kent.

Jij voelt goed aan of er spanningen zijn in een groep. Jij kan goed inschatten wie zich niet veilig of ongemakkelijk voelt in een groep.

Jij kan goed voelen of mensen zich goed in hun vel voelen.

Jij doet graag aan zelfreflectie. Door zelfreflectie kom jij gemakkelijk tot nieuwe inzichten en die integreer jij in jouw handelen.

Jij bent goed in het delen en overdragen van jouw inzichten. Zo help jij anderen verder.

Jij bent een ethisch kompas. Je vindt het belangrijk te leven volgens bepaalde normen en waarden.

Jij bent op zoek naar de bijdrage die jij kan leveren aan de maatschappij.

Maar

Jij wordt verdrietig als anderen niet zien wat je voor hen betekent en wat je voor ze doet.

Jij wordt verdrietig van opmerkingen van anderen, die soms heel hard bij je binnen komen.

Jij blijft hangen in je hoofd en gaat piekeren. Je denkt teveel na over alles wat jou is overkomen.

Jij hebt nog niet gevonden wat jij graag zou willen doen in het leven, en bent daar wel naar op zoek.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is de training DROOM voor jou.

‘DROOM’ is er voor jou om jouw droomwens te vinden en te leven. Want iedereen heeft een droomwens. Je wordt namelijk met jouw droomwens geboren. Iedereen wordt geboren met het verlangen om jezelf te zijn. Tijdens ons leven zijn er echter verschillende uitdagingen waardoor onze aandacht op andere zaken is gericht. Ook leren we in onze opvoeding vaak niet om op zoek te gaan naar onszelf. We worden allemaal geboren met behoeften waar angsten aan gekoppeld zijn. Hierdoor focussen we ons op andere dingen dan het vinden van onszelf. Vaak zijn we gericht op goedkeuring van anderen of doen we dingen omdat we er graag bij willen horen. Vanuit angsten richten we ons op materiële zaken. Op het genieten van een goede opleiding, zodat we financiële zekerheid kunnen kopen in de vorm van een vaste (goede) baan. Zekerheid van een auto, huis, vakanties etc. En hierbij raken velen ver van zichzelf verwijderd. Kijk maar naar de aantal burn-outs in onze maatschappij. Ik heb zelf ook twee keer een burn-out gehad.

En wat je zult ontdekken in deze training is dat het universum beter voor je zorgt als je op zoek gaat naar jezelf en jouw droomwens gaat leven. Het is geen keuze tussen jouw droomwens of een baan, auto, huis. Het is allebei. Als jij jouw droomwens leeft dan ontvang jij van het universum wat jij zo verlangt. En hierbij kan het heel goed zijn dat je, als je jouw droomwens hebt gevonden, helemaal niet verlangt naar een goede baan, een huis en een auto. Maar laat dit je nu niet afschrikken. Ga op deze reis en beleef ieder moment van de reis en ontdek wat er allemaal bij jou zichtbaar wordt en verandert. Leer hoe jij kan leven in FLOW, waarbij jij de dingen doet die je leuk vindt en succes in het leven aantrekt!

Wat ga je leren?

Jij gaat jouw bewustzijn ontwikkelen. Jij krijgt inzicht in jezelf en jouw onzichtbare talenten. Daarnaast krijg jij inzicht in jouw angsten, beperkende gedachten en overtuigingen én belemmerende emoties. Ook leer je deze los te laten.

Omdat jij graag aan zelfreflectie doet is het belangrijk voor jou om dingen te kunnen begrijpen. We beginnen in de training met theorieën om alles met je hoofd te kunnen begrijpen. Door de oefeningen in de training kom jij tot praktische inzichten in jezelf. Daarnaast krijg jij de tools om daadwerkelijk veranderingen in jouw leven aan te brengen.

 

Maar we gaan een stap verder. Want je zult merken dat door alleen dingen te begrijpen, er geen veranderingen voor jou komen. Daarom leer jij in de training weer dicht bij jouw gevoel te komen en ook te luisteren naar jouw gevoel. Naast begrijpen in jouw hoofd ga je ook veranderingen voelen in je lichaam. Want dat is de stap die jij nodig hebt, om daadwerkelijk dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden.

Door meditatie en visualisatie oefeningen leer jij verbinding te maken met jezelf en het Universum. Je leert op jezelf en jouw gevoel te vertrouwen.

En tot slot gaan we op zoek naar dat wat jij graag in jouw leven wilt gaan doen. Dat waar jij jouw droomwens ontdekt. Misschien heb je het gevoel ‘er zit meer in mij’ of een gevoel dat je graag van betekenis wilt zijn. Daar gaan we samen mee aan de slag. Jij ontdekt jouw passie van binnenuit en kunt door alle voorgaande stappen met jouw passie aan de slag, de stappen gaan zetten die nodig zijn en doen waar jij gelukkig van wordt.

Daarbij leer je hoe jij ervoor zorgt dat de Wet van de aantrekkingskracht voor jou werkt. Zodat jij leeft in FLOW, doet waar je blij van wordt en succes in jouw leven aantrekt.

Hoe ziet de training DROOM eruit

Training Van Droom naar Werkelijkheid 

De training is een programma van 8 maanden om jouw geluk en succes te creëren. Je leert exact welke 5 stappen (DROOM) er nodig zijn om van jouw leven een succes te maken. Gedurende 8 maanden ontvang jij elke maand een nieuwe module met video, werkboek(en) met praktische oefeningen en begeleidende meditaties of visualisaties.

Je hebt gedurende één jaar toegang tot de training, dus kunt deze geheel op eigen tempo volgen.

INCLUSIEF

Volledig talentverslag gebaseerd op het werk van de Belgische pedagoog Luk deWulf. Jij ontvangt een unieke code voor de talentbuilder, waar jij, aan de hand van een test jouw 15 onzichtbare talenten ontdekt. Daarnaast krijg jij inzicht in jouw overdrijfgedrag en hefboomvaardigheden.

Méér dan 100 bladzijden theorie

Méér dan 50 praktische opdrachten/oefeningen

10 Meditaties, wekelijks afgestemd op de lesstof van die week.

2 Verbeeldingsoefeningen om jouw droomverlangen te manifesteren.

Diverse kijk- en leestips.

Coaching 

Dagelijks coach ik jou in de besloten community.

Daarnaast hebben we een 1-op-1 coachingsgesprek. Samen kijken we waar jij staat, waar jij naartoe wilt en welke volgende stap voor jou belangrijk is.

 

Besloten Instagram Community

Omring jezelf met jongeren die ook hun bewustzijn ontwikkelen en persoonlijk succes en geluk creëren.

In de besloten community deel jij ervaringen met andere jongeren uit en kan jij mij vragen stellen voor support.

Je krijgt gedurende één jaar toegang tot de besloten Community.

Dit alles voor slechts 97,- euro per maand

(gedurende een periode van 8 maanden)

Jij kunt direct starten en jouw eigen tempo bepalen. Gedurende één jaar heb jij toegang tot de training.

Wil je overleggen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ervaringen van anderen

De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Door de training heb ik een opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. Ook heeft het mij geleerd voor mezelf te kiezen in plaats van te doen wat anderen van mij verwachten.

Anouk

Ik vond het heel prettig om met Diana samen te werken. Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik het niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik snap waarom ik dingen aanpak zoals ik dat doe. Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

Roshnie

Mijn eerste kennismaking met Diana was de talententest. Dit was de eerste stap naar mijn nog onzichtbare doel. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn, en nog mooier dat ik ze in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding en gebruiken bij mijn verdere ontwikkeling. Mijn volgende stap was de training Droom. Daar heb ik echt geleerd om te kiezen voor mijzelf en mijn angsten te onderzoeken en onder ogen te zien. In de training vond ik stap voor stap weer mijn eigen identiteit terug. En ik heb geleerd om vol te houden aan mijn doel. Maar vooral door Diana haar coaching heb ik geleerd positief te zijn en te blijven. Ik ben blij dat ik hierdoor zo’n mooie ontwikkeling heb mogen maken en hierdoor  stevig in mijn schoenen ben komen te staan!

Karin

Bekijk alle mogelijkheden

Training Van Droom naar Werkelijkheid – maandelijkse betaling

  • Training Van Droom naar Werkelijkheid 
  • Coaching 
  • Besloten Instagram Community 

97,- euro per maand

(gedurende 8 maanden)

Training Van Droom naar Werkelijkheid – eenmalige betaling

  • Training Van Droom naar Werkelijkheid
  • Coaching
  • Besloten Instagram Community
  • Ontvang meer dan 10% korting
  • Direct toegang tot alle lessen!

695,- euro

(eenmalige betaling)

Heb jij nog vragen?

Twijfel dan niet om eerst contact met mij op te nemen