fbpx

“Ik wil rust in mijn hoofd én energie overhouden, maar hoe?

“Ik weet dat er meer in mij zit, maar ik weet niet waar ik moet beginnen

“Ik leef altijd met enorme ups-and-downs, het is tijd voor balans in mijn leven”

Als klein meisje was ik altijd al heel gevoelig. Je hoefde mij niet te vertellen als je boos of teleurgesteld was. Dat kon ik duidelijk van je gezicht af lezen. Ik kon het zelfs al van een grote afstand voelen. Omdat ik niks liever wilde dan iedereen gelukkig maken, kon ik me ook makkelijk aanpassen. Super handig toch? Als je emoties van anderen zo goed aanvoelt.

Als jong volwassene had ik het, voor de buitenwereld, goed voor elkaar. Ik was altijd doelgericht geweest en zette me keihard in om goede prestaties te behalen. Dus na het behalen van mijn opleiding Fiscale Economie wachtte er een mooie baan als belastingadviseur op mij. Ik dacht dat mijn leven ging beginnen. Maar in plaats van een mooi leven, voelde ik me moe en uitgeput. ‘Is dit het nou?’, vroeg ik mezelf regelmatig af.

Gevoelens van twijfels en onzekerheden overheersten. Ik was altijd druk in mijn hoofd, vond mezelf nooit goed genoeg, verwachtte altijd dat ik beter mijn best moest doen, vond het vreselijk om fouten te maken en raakte gefrustreerd omdat het  mij niet lukte ‘gewoon gelukkig’ te zijn.

De buitenwereld zag een zelfverzekerde jonge meid, die wist wat ze wilde en haar doelen bereikte. Diep van binnen voelde ik me onzeker en futloos. Ik leefde met ups-and-downs maar de downs leken de overhand te krijgen. Zeker toen ik op mijn 40e met mijn tweede burn-out aan huis gekluisterd zat.

Gelukkig heb ik het er niet bij laten zitten en ben ik, samen met verschillende coaches, op onderzoek uitgegaan. Pas op mijn 40e ontdekte ik wie ik was door mijn onzichtbare talenten. Ik ontdekte dat ik een sfeervoeler ben, een hooggevoelig persoon die emoties van anderen bijzonder goed waarneemt. En ik leerde ook dat ik me al die jaren alleen maar op anderen had gefocust en mezelf niet beter had leren kennen. En daardoor deed ik dingen waar ik zelf niet blij van werd, waar ik geen energie van kreeg, raakte ik telkens weer uitgeput en voelde het nooit goed genoeg. Het was een proces van loslaten en nieuwe dingen starten met wederom ups-and-downs. Maar nu kregen de ups de overhand. En mijn eenmaal ingezette proces van verandering was niet meer te stoppen.

Wat ik nooit heb geweten, is dat het voordeel uit mijn kinderjaren (mijn enorme aanpassingsvermogen), mij zo zou uitputten in de toekomst. Jaren geleden heb ik me omgeschoold en nu zet ik alle kennis, vaardigheden en ervaringen in om anderen te leren hoe je vol in energie kunt leven.

Ga mee op jouw reis en ontdek hoe jij jouw innerlijke rust vindt en dromen waarmaakt!

√ Je blijft hangen in je hoofd en je gaat piekeren. Je denkt veel na over wat jou is overkomen

√ Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en voelt je energie wegvloeien

√ Je wordt verdrietig van opmerkingen van anderen, die hard bij jou binnen komen

√ Je wordt verdrietig als anderen niet zien wat je voor hen betekent en wat je voor ze doet

√ Je stelt telkens nieuwe doelen maar het is nooit goed genoeg

√ Je hebt nog niet gevonden wat jij graag zou willen doen in het leven, en bent daar wel naar op zoek

Lieve jij,

Ik voel jou! Ik zie waar jij mee worstelt. Maar ik weet ook dat het anders kan!

Ontdek de magie en vind méér rust, méér vrijheid en méér voldoening. Breng jezelf naar een hoger bewustzijnsniveau.

Zet de stappen die jij zo hard nodig hebt. Met DROOM ontdek jij de magie om jezelf naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen.

Stel je voor dat je elke dag vol energie wakker wordt en zin hebt om de dag te starten. Je bent uitgerust van een heerlijke nachtrust, wordt niet geplaagd door vervelende gedachten en voelt geen spanningen in je lijf.

Jij weet wie je bent, van welke dingen jij blij wordt en waar jij energie van krijgt. Vol zelfvertrouwen ben jij aan het werk. Je twijfelt niet meer aan jezelf, je weet dat je goed genoeg bent en doet alle dingen in volledige afstemming met jezelf.

Jij hebt ontdekt wat jij graag wilt doen in het leven en leeft elke dag in FLOW. Alles gaat je gemakkelijk af en het leven reikt jou precies aan wat jij op dat moment nodig hebt. Of dat nou een nieuwe partner, de juiste relaties of een financieel succes is.

OVER DROOM

DROOM is dé online bewustzijnsopleiding om jouw innerlijke rust te vinden en dromen waar te maken

Jij gaat jouw bewustzijn ontwikkelen. Jij krijgt inzicht in jezelf en jouw onzichtbare talenten. Daarnaast krijg jij inzicht in jouw angsten, beperkende gedachten en overtuigingen én belemmerende emoties. Ook leer je deze los te laten.

Omdat jij graag aan zelfreflectie doet is het belangrijk voor jou om dingen te kunnen begrijpen. We beginnen in de training met theorieën om alles met je hoofd te kunnen begrijpen. Door de oefeningen in de training kom jij tot praktische inzichten in jezelf. Daarnaast krijg jij de tools om daadwerkelijk veranderingen in jouw leven aan te brengen.

 

Maar we gaan een stap verder. Want je zult merken dat door alleen dingen te begrijpen, er geen veranderingen voor jou komen. Daarom leer jij in de training weer dicht bij jouw gevoel te komen en ook te luisteren naar jouw gevoel. Naast begrijpen in jouw hoofd ga je ook veranderingen voelen in je lichaam. Want dat is de stap die jij nodig hebt, om daadwerkelijk dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden.

Door meditatie en visualisatie oefeningen leer jij verbinding te maken met jezelf en het Universum. Je leert op jezelf en jouw gevoel te vertrouwen.

En tot slot gaan we op zoek naar dat wat jij graag in jouw leven wilt gaan doen. Dat waar jij jouw droomwens ontdekt. Misschien heb je het gevoel ‘er zit meer in mij’ of een gevoel dat je graag van betekenis wilt zijn. Daar gaan we samen mee aan de slag. Jij ontdekt jouw passie van binnenuit en kunt door alle voorgaande stappen met jouw passie aan de slag, de stappen gaan zetten die nodig zijn en doen waar jij gelukkig van wordt.

Daarbij leer je hoe jij ervoor zorgt dat de Wet van de aantrekkingskracht voor jou werkt. Zodat jij leeft in FLOW, doet waar je blij van wordt en succes in jouw leven aantrekt.

“Het is mijn DROOM om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar innerlijke rust en vrijheid”

– Diana van der Ark

Ervaringen van anderen

De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Door de training heb ik een opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. Ook heeft het mij geleerd voor mezelf te kiezen in plaats van te doen wat anderen van mij verwachten.

Anouk

Ik vond het heel prettig om met Diana samen te werken. Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik het niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik snap waarom ik dingen aanpak zoals ik dat doe. Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

Roshnie

Mijn eerste kennismaking met Diana was de talententest. Dit was de eerste stap naar mijn nog onzichtbare doel. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn, en nog mooier dat ik ze in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding en gebruiken bij mijn verdere ontwikkeling. Mijn volgende stap was de training Droom. Daar heb ik echt geleerd om te kiezen voor mijzelf en mijn angsten te onderzoeken en onder ogen te zien. In de training vond ik stap voor stap weer mijn eigen identiteit terug. En ik heb geleerd om vol te houden aan mijn doel. Maar vooral door Diana haar coaching heb ik geleerd positief te zijn en te blijven. Ik ben blij dat ik hierdoor zo’n mooie ontwikkeling heb mogen maken en hierdoor  stevig in mijn schoenen ben komen te staan!

Karin

Begin NU jouw reis met de online training Van Droom naar Werkelijkheid

→ gedurende 8 maanden lang ontvang jij iedere maand een nieuwe module

→ video’s, werkboeken en praktische oefeningen

→ incl. diverse meditaties en visualisaties behorende bij de module

→ één jaar toegang tot de training

Nu voor slechts € 97,- per maand

√ Stap voor stap verandering

DROOM is een online programma waarin je stap voor stap meer over jezelf leert. Door middel van werkboeken en video’s wordt je meegenomen in jouw ontwikkeling. Aan het einde van de training weet jij hoe jij jouw innerlijke rust vindt en hoe jij keuzes maakt waar jij blij en gelukkig van wordt.

 

√ Volledig talentverslag

Inzicht krijgen in wie jij bent, waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt is niet altijd eenvoudig. Daarom ontvang jij een unieke code voor de online tool waarbij jij direct een antwoord krijgt op die vragen. In een uitgebreid verslag ontvang jij jouw 15 onzichtbare talenten en kun je lezen waar jij in het dagelijks leven tegen aan loopt en met welke vaardigheden jij aan de slag kunt.

√ Online coaching

Veranderen doe je niet alleen. Daarom coach ik jou dagelijks in de besloten community. Als ervaringsdeskundige heb ik alle processen doorlopen op weg naar je innerlijke zelf. Als sfeervoeler is het mijn kracht om te voelen wat zich in jou afspeelt. Elke maand is er een gezamenlijke coachcall. En tijdens jouw proces hebben we een 1-op-1 coachgesprek. Samen kijken we waar jij staat en welke volgende stap voor jou belangrijk is.

√ DROOM community

Omring jezelf met jongeren die ook hun bewustzijn ontwikkelen en persoonlijk succes en geluk creëren. In de besloten community deel jij ervaringen met anderen en kan jij mij vragen stellen voor support.

De besloten Instagram Community is nieuw opgericht. Omdat de community groeiende is, is deelname nu nog gratis en levenslang. Dit wordt een jaarabonnement voor toekomstige deelnemers.

Dit alles voor slechts 97,- euro per maand

Jij betaalt, gedurende 8 maanden, iedere maand € 97

Ontvang nu als BONUS:

 

12 maanden toegang tot de training

12 maanden online coaching én

→ alleen nu ONBEPERKT toegang tot de besloten DROOM community

Ontvang nu 4 maanden lang gratis toegang en online coaching

Wacht niet langer en begin nu aan jouw verandering

Misschien wil je nog even wachten om in te stappen want:

– Je denkt dat het beter wordt als je een andere baan bent

– Of het wordt beter als je studie is afgerond

– Of je wilt minder gaan werken, omdat je gelooft dat het dan beter wordt

– Of je hebt een andere reden waarom jij wilt wachten?

maar helaas

Als jij niet in beweging komt, dan gaan er geen dingen veranderen

Je kunt heel veel factoren aan de buitenkant veranderen maar de échte oplossing zit in jou.

Alle antwoorden zitten al in jou! Begin nu met jouw verandering van binnenuit.

Er zit zoveel meer in jou!

De afgelopen jaren heb ik meerdere jongeren geholpen om innerlijke rust te vinden. Nu wil ik nog meer jongeren begeleiden om deze innerlijke rust  te laten ervaren.

Wat je nodig hebt om innerlijke rust te ervaren is om te leren luisteren naar jouw innerlijk weten. Met DROOM leer je jouw innerlijk weten kennen en herkennen. Je bouwt zelfvertrouwen op om écht naar jouw innerlijk weten te luisteren. Hierdoor vind je de rust en de vrijheid waar jij naar op zoek bent.

Altijd al had ik een gevoel van ‘er zit meer in mij’. Op mijn 40e was ik vastbesloten daar een antwoord op te vinden. En als je ontdekt wie jij écht bent en leert luisteren naar jezelf, dan ontdek je dat er inderdaad meer in jou zit!

Ga op reis naar jezelf. Ontdek wie jij bent. Maak keuzes waar je blij en gelukkig van wordt. Ervaar rust en vrijheid. En maak jouw dromen waar!

DROOM

Jouw bewustzijnsopleiding

Start jouw veranderingsproces en maak jouw dromen waar

Van Droom naar Werkelijkheid – maandelijkse betaling

√ Start direct met jouw ontwikkeling

√ Gedurende 8 maanden iedere maand een nieuwe online module

√ Antwoord op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Waar word ik blij van?’ en ‘Waar krijg ik energie van?’, door het volledig talentverslag

√ Gedurende 12 maanden online coaching

√ Onbeperkt toegang tot de besloten  Community

√ Direct toegang tot de eerste module

97,- euro per maand

(gedurende 8 maanden)

Van Droom naar Werkelijkheid – eenmalige betaling

√ Start direct met jouw ontwikkeling

√ Direct toegang tot alle modules

√ Antwoord op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Waar word ik blij van?’ en ‘Waar krijg ik energie van?’, door het volledig talentverslag

√ Gedurende 12 maanden online coaching

√ Onbeperkt toegang tot de besloten  Community

√ Ontvang meer dan 10% korting

695,- euro

(eenmalige betaling)

Wat als de training niet aansluit bij mijn verwachtingen?

Jij kunt ieder moment stoppen. Je zit niet vast aan de 8 maanden betaling. We stoppen de betalingen per direct.

Beëindig jij binnen 2 maanden de training dan krijg je jouw ingelegde bedrag terug. Stuur mij een e-mail, we overleggen samen en beëindigen de training.

Wil jij tijdelijk stoppen? Ook dat is mogelijk.

FAQs

Hoeveel tijd kost het me?

Je krijgt een jaar toegang tot de training, dus je kan helemaal in je eigen tijd met de modules aan de slag. Hoeveel tijd het kost, is verschillend per persoon. Als je wekelijks aan de slag gaat, dan kan je de modules in 8 maanden afronden. Ervaring leert dat jouw veranderingsproces niet meer te stoppen is, als je eenmaal begint. Dus jij zal je ook in de toekomst blijven ontwikkelen.

Ik heb ook begeleiding van een psycholoog of therapeut. Is de training dan ook geschikt?

De training is ook geschikt als je al begeleiding krijgt van een psycholoog of therapeut. Soms kan het fijn zijn om met je psycholoog of therapeut nog meer de diepte in te gaan over de onderwerpen die jou raken in de training.

Welke begeleiding krijg ik?

In de besloten DROOM community begeleid ik jou wekelijks bij jouw proces. Je kunt daar jouw vragen stellen en jouw ervaringen delen. Daarnaast is er elke maand een gezamenlijke coachcall. En er is een 1-op-1 coachgesprek met mij.

Ik wil graag starten maar weet niet of ik straks voldoende tijd heb

Als je om wat voor redenen dan ook tussentijds wilt stoppen, dan is dat per direct mogelijk. Neem contact met mij op en we stoppen de volgende maandelijkse betaling. Je ontvangt vanaf dat moment ook geen nieuwe module meer. Wil je later weer verder? Dan start je weer op met de module waar jij gebleven was.

Kan ik eerder stoppen met de training?

Sluit de training niet aan bij jouw verwachtingen? Dan kun je per direct de training stoppen en stoppen we de betaling. Beëindig jij binnen twee maanden de training? Dan krijg jij de ingelegde gelden terug.

Wat is het verschil tussen deze training en andere online trainingen?

De kracht van deze online training DROOM zit in de persoonlijke begeleiding.

Veranderen doe je niet alleen. En veranderen doe je niet in één dag. Daarom gaan we één jaar lang samen aan de slag!

 

Is een online training wel iets voor mij?

Zoals bij de meeste online trainingen kun je met DROOM aan de slag wanneer jij dat wilt. Het grote voordeel van DROOM is de persoonlijke begeleiding in jouw proces.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je graag nog even overleggen? Plan hieronder een vrijblijvend gesprek in, zodat ik jouw vragen kan beantwoorden.

Ontwikkel jezelf en meld je aan!