fbpx

Charlotte ontdekte dat haar werk niet paste bij wie zij in essentie was. Hierdoor kwam haar innerlijk weten in verzet en ervaarde zij emoties die haar veel energie kosten. In plaats van dat ze haar doel bereikte, raakte ze steeds verder verwijderd van zichzelf.

Ze ging terug naar wie zij werkelijk was en leerde keuzes maken die pasten bij haar innerlijk weten.

Luister naar jouw innerlijk weten, maak keuzes waar jij blij van wordt, neem afscheid van prestatiedruk en kies voor een leven in FLOW

Toen je startte met je eerste echte baan, dacht je dat jouw leven ging beginnen.

Jouw harde werken voor jouw studie werd nu eindelijk beloond.

Op zoek naar jouw geluk doe jij enorm jouw best op jouw werk.

Aan de buitenkant heb jij alles wat jij je kunt wensen.

Toch voel jij je diep van binnen ongelukkig en kost jouw werk jou bakken met energie.

Je stelt nieuwe doelen waar jij het geluk dan wel zou kunnen vinden.

Telkens behaal jij jouw nieuwe doelen, maar jouw gevoel wordt niet anders.

Het geluk lijkt steeds harder voor jou uit te rennen en inhalen lukt niet.

Jij bent geen opgever maar merkt dat je steeds minder energie overhoudt.

Nu is het tijd voor échte verandering.

Jij staat nu voor een belangrijke keuze.

Net als Charlotte

Charlotte is 26 jaar oud. Iedereen zegt dat ze in de bloei van haar leven staat maar ze voelt dat zelf niet. Ze voelt zich vermoeid en opgejaagd. Altijd al heeft ze de drang gevoeld om te moeten presteren. Om het beste uit haar zelf te halen. Daarvoor heeft ze hard gestudeerd en zet ze zich nu volledig in voor haar baan. Haar geluk is volledig afhankelijk van haar inzet. Althans, dat denkt Charlotte. Want er is haar altijd verteld dat ze kan bereiken wat ze wil. Charlotte begrijpt niet waarom ze geen rust voelt. Waarom ze zich niet gelukkig voelt. Ze heeft er toch zo hard voor gewerkt? Ze heeft nu toch die baan waar ze voor geleerd heeft? Maar nog steeds heeft ze het gevoel dat ze moet presteren, zich moet bewijzen om goed genoeg te zijn. Daarbij heeft ze het gevoel dat er meer in haar zit maar ze kan niet benoemen wat dat is. Uit haar werk haalt ze niet de voldoening, waar ze op gehoopt had. En ze ervaart het gevoel van ‘Is dit het nou?’ Charlotte is continu in strijd met haarzelf en raakt daardoor nog meer vermoeid. Op social media wordt ze voortdurend geconfronteerd met plaatjes van vroegere studie genootjes die, ogenschijnlijk, wel hebben bereikt, wat ze wilden bereiken. Charlotte is inmiddels minder gaan werken in de hoop energie over te houden. Helaas blijft ze zich vermoeid en uitgeput voelen.

Charlotte ging met de training aan de slag en kreeg allerlei nieuwe inzichten. En dit heeft ook geleid tot veranderingen. Nu gaat ze met veel plezier naar haar werk. Ze haalt energie en voldoening uit haar werk. Ze laat zich leiden door wat ze zelf wil en voelt niet meer de druk om te moeten presteren voor anderen. Ze heeft het gevoel dat ze alles eruit haalt, wat er in zit. Daarnaast houdt ze energie over om  ’s avonds met haar vriendinnen af te spreken, te sporten en nieuwe hobby’s te ontdekken. Er is een rust over haar heen gekomen. Ze  voelt alsof haar leven is gestart en niet meer overal heel hard achteraan moet rennen. Ze voelt dat ze leeft en niet meer geleefd wordt.

Voel jij ook voortdurend de druk om te presteren? Je bent bang om te falen en wilt graag uniek en succesvol zijn. Je vindt dat het altijd beter kan en écht genieten is er niet bij. Je bent continu in strijd met jezelf. Maar eigenlijk wil je gewoon happy zijn, rust en genieten van het leven. Je wilt tevreden zijn met jezelf, vertrouwen hebben in jezelf en iets doen waar jij blij van wordt.

‘Iedereen komt hier met een eigen doel. We hebben alleen nooit geleerd te luisteren naar ons eigen doel. In plaats daarvan leren we ons aan te passen aan verwachtingen van anderen, verwachtingen van de maatschappij. Nu is het tijd om naar jezelf te luisteren en je eigen geluk te vinden.’

Jij wilt nu eindelijk leven in FLOW

❤ jij wilt NU rust vinden in wat jij doet

❤ jij wilt tevreden zijn met jezelf

❤ jij wilt vol energie in het leven staan

❤ jij wilt doen waar jij blij van wordt

❤ jij wilt voldoening halen uit jouw werk

❤ jij wilt alles er uit halen wat er in zit

 

Nieuwsgierig hoe Charlotte haar inzichten kreeg?

Charlotte leerde luisteren naar haar innerlijk weten

Krijg dezelfde inzichten als Charlotte en volg jouw hart!

Normaal € 97

Online training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’

Nu eenmalig € 47,- met 4 bonussen!

Ontdek jouw pad waardoor jij rust vindt en vol energie in het leven gaat staan

➡ Jouw innerlijk weten is wie jij écht bent. En dat wil tot uitdrukking worden gebracht. Dat is wie jij écht wilt zijn.

➡ Leer luisteren naar jouw innerlijk weten, zodat jij jouw potentieel gaat leven.

➡ Je hebt een jaar lang toegang tot de training.

Als jij niet in beweging komt

dan gaan er geen dingen veranderen

Nu met speciale bonus

Ontdek wie jij echt bent,

zodat jij jouw potentieel kunt leven.

BONUS 1: De training ‘Leven in FLOW’ (t.w.v. € 39,95)

Tijdens deze online training ontdek jij jouw onzichtbare talenten. Je leert van welke activiteiten jij blij wordt én energie krijgt. Maar ‘Leven in FLOW’ gaat over meer. Het gaat er om dat de dingen gemakkelijk gaan in jouw leven en jij toch bereikt wat jij wilt bereiken. We leren dat het leven zwaar is. Dat je moet vechten of hard werken om iets te bereiken. Maar niets is minder waar. Leer hoe jij moeiteloos kunt leven en jouw succes aantrekt. En uiteraard zijn er blokkades op jouw pad. Die hebben we allemaal. Maar welke blokkades heb jij, waardoor het niet stroomt in jouw leven? Ontdek deze blokkades en leer hoe jij deze blokkades kunt opheffen.

Doe de zelftest en ontdek jouw 10 onzichtbare talenten. Leer waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Ervaar die rust met leven in FLOW en reken af met blokkades die nu nog in de weg staan.

BONUS 2: vier krachtige meditaties (t.w.v. € 19,80)

Ontvang de vier krachtige meditaties die jou begeleiden naar wat jij écht wilt in het leven, zorgen voor positieve energie en helpen om jouw blokkades op te heffen.

BONUS 3: ontvang online begeleiding  (t.w.v. € 119,40*)

Een online training waar ik alles alleen moet doen?

Nee deze training is anders!

Word nu gratis lid van de besloten Instagram Community. Deel hier jouw ervaringen met andere twintigers. En stel jouw vragen, zodat Diana je verder helpt in jouw proces.

De besloten Instagram Community is nieuw opgericht. Omdat de community groeiende is, is deelname nu nog gratis en levenslang. Dit wordt een jaarabonnement voor toekomstige deelnemers.

BONUS 4: 1-op-1 Coachgesprek

(t.w.v. € 95)

Dit aanbod geldt alleen zolang er nog ruimte is in mijn agenda!

Maak je nu gebruik van dit speciale aanbod dan ontvang jij een 1-op-1 coachgesprek van 60 minuten. Bepaal zelf het moment en maak een afspraak in mijn agenda.

VOL is VOL

Totale waarde € 371,15

Maar jij kan nu bovenstaande tijdelijk ontvangen voor slechts:

€ 47

Deze aanbieding is tijdelijk en geldt totdat mijn agenda vol is!

Level Up! or Refund

Leer jij niet hoe je kan luisteren naar jouw innerlijk weten? Leer jij niet hoe je keuzes maakt waar jij blij van wordt? Ontdek jij jouw onzichtbare talenten niet? Stuur een email en ik stort jouw geld terug.

Deze training is voor jouw persoonlijke groei. Om jou de inzichten te geven hoe jij kunt kiezen voor een leven in FLOW, hoe jij keuzes maakt waar jij blij van wordt, welke onzichtbare talenten jij hebt en rust krijgt in jouw leven.

Ervaringen van anderen

Twijfel jij of jij keuzes kunt maken waar je blij van wordt?

Test jezelf en maak jouw keuze hieronder.

Optie 1:

❌ ik blijf nieuwe doelen stellen in de hoop mijn geluk te vinden

❌ ik pas me meer aan bij anderen, zodat anderen gelukkig met mij zijn

❌ ik skip alle leuke dingen en gebruik al mijn energie voor mijn werk

❌ ik blijf mezelf uitdagen om beter mijn best te doen

❌ ik blijf mezelf afvragen ‘waar doe ik het voor?’

Optie 2:

ik krijg nu inzichten waar ik vandaag nog gelukkig van word

ik leer mezelf beter kennen zodat ik weet waar ik gelukkig van word

Ik hou voldoende energie over voor leuke dingen en nieuwe hobby’s

ik ben tevreden met mezelf

ik doe werkzaamheden waar ik voldoening uit haal

Diana van der Ark, coach

Er is te weinig aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Op school leer je niet: Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Hoe word ik gelukkig? Waar haal ik voldoening uit? Want daar zijn we allemaal naar op zoek: doen in het leven waar jij blij en gelukkig van wordt. Zodat jij jouw potentieel kunt leven.

Over Diana van de Jongeren Academie

18 jaar lang heb ik naar mijn gedachten geluisterd. 18 jaar lang ben ik ongelukkig geweest. Een goede opleiding leidt tot een goede baan en dus tot mijn geluk. Althans dat dacht ik. Maar niets bleek minder waar. Op mijn 30e had ik mijn eerste burn-out en op mijn 40e mijn tweede burn-out. Ver verwijderd van mijn gevoel, volgde ik mijn op angst gebaseerde gedachten. Gedachten die mij niet het geluk brachten waar ik op had gehoopt. Door terug te gaan naar mezelf, te leren luisteren naar mijn gevoelens heb ik mijn weg naar geluk eindelijk gevonden.

Al veel jongeren hebben tijdens mijn trainingen geleerd hoe ze hun eigen keuzes maken, niet afgeleid raken van (beperkende) gedachten én dicht bij zichzelf kunnen blijven.

Daarnaast ontdek ik samen met jongeren hun onzichtbare talenten. Jongeren leren waar ze blij worden, waar ze energie van krijgen en wie ze écht zijn.

Door alle inzichten twijfelen jongeren niet langer aan zichzelf en maken ze keuzes waar ze blij van worden en energie van krijgen.

 

Klik op de knop hiernaast nu er nog plek is in mijn agenda

Wat krijg ik allemaal?

1)

Online training ‘Keuzes waar jij blij van wordt’

2)

Bonus: Online training ‘Leven in FLOW’

3)

Bonus: Vier krachtige meditaties

4)

Bonus: Onbeperkt online begeleiding

5)

Bonus: 1-op-1 coaching (let op: VOL is VOL)

Ontdek jouw pad waardoor jij rust vindt en vol energie in het leven gaat staan. Zie wie jij écht bent zodat jij jouw potentieel gaat leven. Laat je begeleiden door Diana. En maak nu gebruik van een exclusief 1-op-1 coachgesprek.