fbpx

Reken af met jouw

‘Is dit het nou?’ -gevoel

en haal alles eruit wat erin zit!

75%* van de twintigers/dertigers krijgt een quarterlife crisis

dit betekent dat 3 van de 4 jongeren zich niet gelukkig voelt!

* blijkt uit onderzoek van psycholoog Nienke Wijnants onder hoger opgeleiden tussen de 25 en 35 jaar

En dat ligt niet aan jou want er is te weinig aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Op school leer je niet:

 • Waar word ik blij van?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Hoe word ik gelukkig?
 • Waar haal ik voldoening uit? 

Maar daar ben jij wel naar op zoek in het leven.

Daar zijn we allemaal naar op zoek: doen in het leven waar je blij en gelukkig van wordt.

Zodat je alles eruit haalt wat erin zit.

Diana van der Ark

Toen je startte met je eerste echte baan, dacht je dat jouw leven ging beginnen. Logisch! Want als twintiger ben jij natuurlijk in de bloei van jouw leven. Maar zo voelt dat niet voor jou. Jouw harde werken voor jouw studie wordt nu eindelijk beloond. En op zoek naar jouw geluk doe jij enorm je best op jouw werk. Aan de buitenkant heb jij alles wat jij je kunt wensen.

Toch voel jij je diep van binnen niet gelukkig en kost jouw werk jou veel energie.

Je stelt jezelf voortdurend de vragen:

 • Waar doe ik het voor?
 • Wat wil ik bereiken?
 • Is dit het nou?

Je stelt telkens nieuw doelen, in de hoop daar je geluk te vinden. Doelen zoals een mogelijke promotie, je taken op je werk aanpassen, een andere werkgever zoeken, minder uren gaan werken. En héél even ervaar jij dat gevoel van geluk. Maar dit gevoel van geluk verdwijnt al snel weer.

Jij bent geen opgever maar weet niet meer wat je moet doen om hier uit te komen. Niks doen is geen optie want dan blijf jij achter met gevoelens van twijfels en onzekerheden en een onvoldaan gevoel. Daarbij houd je steeds minder energie over. Straks zit je (weer) met een burn-out thuis.

Het is genoeg nu. Jij bent er helemaal klaar mee. Jij hebt op jouw manier geprobeerd om te veranderen wat mogelijk was. Maar de situatie is niet veranderd.

Nu is het tijd voor échte verandering.

Jij staat nu voor een belangrijke keuze.

Net als Charlotte. Charlotte kwam een tijdje geleden bij mij in de praktijk. Ze voelde zich niet gelukkig en vroeg zich af waarom niet.

Lees verder over Charlotte

Charlotte is 26 jaar oud. En iedereen zegt dat ze in de bloei van haar leven staat. Maar dat voelt ze zelf niet. Ze voelt zich vermoeid en uitgeput. Altijd al heeft ze de drang gevoeld om te moeten presteren. Om het beste uit haar zelf te halen. Daarvoor heeft ze hard gestudeerd en zet ze zich nu volledig in voor haar baan. Haar geluk is volledig afhankelijk van haar inzet. Althans, dat denkt Charlotte. Want er is haar altijd verteld dat ze kan bereiken wat ze wil.

Charlotte blijft met veel vragen zitten

Charlotte begrijpt niet waarom ze geen rust voelt. Waarom ze zich niet gelukkig voelt. Ze heeft er toch zo hard voor gewerkt? Ze heeft nu toch die baan waar ze voor geleerd heeft? Maar nog steeds heeft ze het gevoel dat ze moet presteren, zich moet bewijzen om goed genoeg te zijn. Daarbij heeft ze het gevoel dat er meer in haar zit maar ze kan niet benoemen wat dat is. Uit haar werk haalt ze niet de voldoening, waar ze op gehoopt had.

Is dit het nou?

En ze ervaart het gevoel van ‘Is dit het nou?’ Charlotte is continu druk in haar hoofd en raakt daardoor nog meer vermoeid. Op social media wordt ze voortdurend geconfronteerd met plaatjes van vroegere studie genootjes die, ogenschijnlijk, wel hebben bereikt, wat ze wilden bereiken. Charlotte is inmiddels minder gaan werken in de hoop energie over te houden. Helaas blijft ze zich vermoeid en uitgeput voelen.

Charlotte probeerde van alles

Charlotte had al van alles geprobeerd om zich beter te voelen. Een interne opleiding afgerond. Haar eerste promotie verdient. Allemaal zaken waarvan ze dacht dat ze zich daarna zelfverzekerder zou gaan voelen. Ze was zelfs één dag in de week minder gaan werken. Maar toen ook dat niet hielp ging ze verder op zoek naar antwoorden.

Charlotte kwam in mijn praktijk  

Toen kwam Charlotte met mij in contact. Charlotte ging met de training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’ aan de slag. Ze kreeg hierdoor allerlei nieuwe inzichten. Charlotte had zich nog nooit gerealiseerd dat ze niet blij werd van haar keuzes.

Ze maakte niet haar eigen keuzes

Ze dacht dat ze haar eigen keuzes maakte. Door inzicht te krijgen in haar overtuigingen en angsten zag ze in dat ze zich onbewust probeerde te bewijzen. Ze maakte dus helemaal niet haar eigen keuzes! En daarnaast leerde ze hoe ze wel keuzes kon maken, waar ze blij van wordt.  Ook zijn we met haar onzichtbare talenten aan de slag gegaan. Hierdoor kwam ze tot de conclusie dat haar huidige werk niet bij haar paste. Ze kon haar talenten niet kwijt, waardoor ze veel energie verloor. Vol zelfvertrouwen en met veel plezier volgde ze een nieuwe opleiding waar ze haar talenten wel kwijt kan.

Nu maakt ze keuzes waar ze blij van wordt 

Nu gaat ze met veel plezier naar haar werk. Ze haalt energie en voldoening uit haar werk. Ze laat zich leiden door wat ze zelf wil en voelt niet meer de druk om te moeten presteren voor anderen. Ze heeft het gevoel dat ze alles eruit haalt, wat erin zit. Daarnaast staat ze vol energie in het leven. Ze heeft tijd voor vriendinnen, sporten en kan nieuwe hobby’s ontdekken. Ze heeft rust in haar hoofd en weet dat ze de goede keuzes maakt. Ze voelt nu ook dat ze in de bloei van haar leven is.

Voel jij ook niet dat je in de bloei van je leven bent? Je bent onzeker en daagt jezelf voortdurend uit omdat je graag uniek en succesvol wilt zijn. Je stelt continu nieuwe doelen en écht genieten is er niet bij. In plaats van het gevoel, dat jij moet presteren, wil jij liever gewoon doen waar je blij van wordt. Je bent druk in je hoofd en voelt je vermoeid.

Maar eigenlijk wil je gewoon gelukkig zijn, rust in je hoofd en vol energie en zelfvertrouwen in het leven staan.

Al tientallen twintigers hebben tijdens de trainingen van de Jongeren Academie geleerd hoe ze hun eigen keuzes maken, niet afgeleid raken van (beperkende) gedachten én dicht bij zichzelf kunnen blijven.

Daarnaast ontdekken jongeren hun onzichtbare talenten. Jongeren leren waar ze blij worden, waar ze energie van krijgen en wie ze écht zijn.

Door alle inzichten twijfelen jongeren niet langer aan zichzelf en maken ze keuzes waar ze blij van worden en energie van krijgen.

De Jongeren Academie is er voor jou als twintiger. Jij hebt altijd keihard je best gedaan op school. Je bent gestart met jouw eerste baan. En nu ervaar jij het gevoel van ‘Is dit het nou? Waar doe ik het voor? Wat wil ik bereiken?’ Je voelt dat je niet op je plek zit. Ogenschijnlijk heb je het goed voor elkaar maar zo voelt dat niet voor jou. Jij hoopte jouw geluk te vinden maar ervaart dat helemaal niet zo. Ben jij bereid om met jezelf aan de slag te gaan? Dan is de Jongeren Academie voor jou.

Diana van der Ark van de Jongeren Academie:

18 jaar lang heb ik naar mijn gedachten geluisterd. 18 jaar lang ben ik ongelukkig geweest. Een goede opleiding leidt tot een goede baan en dus tot mijn geluk. Althans dat dacht ik. Maar niets bleek minder waar. Op mijn 30e had ik mijn eerste burn-out en op mijn 40e mijn tweede burn-out. Ver verwijderd van mijn gevoel, volgde ik mijn op angst gebaseerde gedachten. Gedachten die mij niet het geluk brachten waar ik op had gehoopt. Door terug te gaan naar mezelf, te leren luisteren naar mijn gevoelens heb ik mijn weg naar geluk eindelijk gevonden.

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben, heb ik natuurlijk de nodige opleidingen, trainingen en workshops gevolgd om jou goed te kunnen begeleiden.

 

Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

Roshnie

Dank je wel voor de inzichten Diana. Erg fijn dat je mij zo begreep en precies weet wat ik nodig heb. Iedereen verdient een Diana.

Charlotte

Opleiding:

♥ Certificaat Kindercoach bij de Magie van Kindercoaching

Trainingen:

♥ ‘Talentgedreven werken met kinderen’ bij de Blij met mij! Academie

♥ Online training ‘Transformatief coachen’ bij de Bridgeman Academy

Overige training/workshops:

♥ Certificaat ‘Oplossingsgericht Coachen’

♥ Certificaat ‘Depressie onder jongeren’

♥ Spirit Junkie Masterclass van Gabby Bernstein

Stel dat jij nu:

❤ rust vindt in wat jij doet

❤ tevreden bent met jezelf

❤ vol energie in het leven staat

❤ doet waar jij blij van wordt

❤ voldoening haalt uit jouw werk

❤ alles eruit haalt wat erin zit

Hoe zou dat voor jou zijn?

Dat wil jij toch ook?

 

Wil je weten hoe je dat doet?

Dat kan nu met de online training:

‘Keuzes, waar jij blij van wordt’

Zodat jij in 5 dagen leert keuzes maken waar jij blij van wordt

Het is belangrijk om eerst te begrijpen hoe jij op dit moment keuzes maakt en hoe het anders kan. Op een manier die wél aansluit bij jouw innerlijk weten.

Jouw innerlijk weten is namelijk wie jij écht bent. En dat wil tot uitdrukking worden gebracht. Dat is wie jij écht wilt zijn. Als je leert luisteren naar jouw innerlijk weten, dan ga jij doen waar jouw passie ligt.

Je leert dus hoe jij keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

Je krijgt inzicht in het verschil tussen wie jij bent én wie jij denkt, dat je bent.

Krijg direct antwoord op de vraag waarom jij je niet gelukkig voelt!

Dit gaan we doen

De training bestaat uit 5 modules. Gedurende 5 dagen start jij iedere dag met een nieuwe module. Zodat jij in 5 dagen leert keuzes maken waar jij blij van wordt.

 • Module 1 Gedachten
  • Werkboek van 6 bladzijden over hoe jij tot nu toe keuzes maakt. En hoe jij keuzes kan maken waar je wel blij van wordt.
  • 2 praktische oefeningen om inzicht te krijgen in jouw overtuigingen.
  • Q & A Video van 39 minuten met uitleg over de manier van keuzes maken waar jij wel blij van wordt.
 • Module 2 Angsten
  • Werkboek van 5 bladzijden over jouw 4 basisbehoeften en bijbehorende angsten.
  • 2 praktische oefeningen om jouw angsten te leren kennen.
 • Module 3 Gevoelens
  • Werkboek van 5 bladzijden over wat jouw gevoelens jou vertellen.
  • 1 praktische oefening om beter naar jouw gevoelens te leren luisteren.
  • Q&A Video van 32 minuten met uitleg over jouw gevoelens en antwoord op vragen van eerdere deelnemers.
 • Module 4 Wie ben ik écht?
  • Werkboek van 5 bladzijden met de eerste stappen om te ontdekken waar jij blij van wordt.
  • 6 praktische oefeningen om te ontdekken waar jij blij van wordt.
 • Module 5 Tips voor de toekomst
  • Werkboek van 6 bladzijden om je voor te bereiden wat er gebeurt als jij andere keuzes gaat maken.
  • 1 praktische oefening om in de toekomst mee aan de slag te gaan zodat jij keuzes gaat maken waar jij blij van wordt.
  • Q&A Video van 24 minuten over het proces van loslaten en antwoord op vragen van eerdere deelnemers.

Je krijgt voor 1 jaar toegang tot de online training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’ van de Jongeren Academie. Altijd handig als je nog een keer iets terug wilt lezen of luisteren.

 

Start met de training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’
en krijg direct antwoord op de vraag waarom jij je niet gelukkig voelt.

Leer hoe jij keuzes maakt waar jij blij van wordt, zodat jij weet dat je de goede keuzes maakt, duidelijkheid creëert voor jezelf, meer rust krijgt in je hoofd,  voldoening haalt uit je werk en vol energie in het leven staat.

Je zult merken dat je meer energie overhoudt, vrolijker wordt, goed in je lijf zit en meer tijd overhoudt voor vrienden, sporten en andere activiteiten.

Je wordt een aantrekkingskracht voor anderen omdat jij durft te laten zien dat jij uniek en succesvol bent. In vol zelfvertrouwen laat jij anderen zien dat jij alles eruit haalt wat erin zit!

Twijfel je?

Want jij wil natuurlijk alles eruit halen wat erin zit!

Uiteraard wil jij weten hoe jij keuzes maakt waar jij blij van wordt.

Maar jij wilt dit ook écht in de praktijk brengen. 

Zodat jij rust krijgt in je hoofd, meer duidelijkheid hebt, meer energie krijgt en meer zelfvertrouwen.

Om ervoor te zorgen dat jij ook echt in actie komt

krijg je nu 3 speciale bonussen

zodat jij nog krachtiger in dit proces stapt

en écht andere keuzes gaat maken!

BONUS 1: vier krachtige meditaties (t.w.v. € 36)

1. Wat jij écht wilt in jouw leven

Verbeeldingsoefening van 15 minuten om steeds dichter bij jouw passie te komen.

2. Verbinding met je innerlijke weten

Kom los van beperkende gedachten en overtuigingen en stem je, in deze meditatie van 10 minuten, af op jezelf.

3. Ik ben-affirmaties

Creëer een positief zelfbeeld en neem afscheid van negatieve gedachten en gevoelens in deze meditatie van 10 minuten.

4. Verminder stress

Krachtige ademhalingsoefening van 4 minuten om direct stress te verminderen en je meer ontspannen te voelen.

Naast begrijpen in jouw hoofd is het belangrijk om te voelen in jouw lichaam. Dit doe je door meditatie. 

‘Meditation is a wonderful way to shout down the outer noise so that you may pay attention to the universal inner message.’

 Debasish Mridha

BONUS 2: ontvang online begeleiding  (t.w.v. € 119,40*)

Een online training waar ik alles alleen moet doen?

Nee want veranderen doe je niet alleen!

Word nu gratis lid van de besloten Instagram Community. Deel hier jouw ervaringen met andere twintigers. En stel jouw vragen, zodat Diana je verder helpt in jouw proces.

De besloten Instagram Community is nieuw opgericht. Omdat de community groeiende is, is deelname nu nog gratis en levenslang. Dit wordt een jaarabonnement voor toekomstige deelnemers.

BONUS 3: 1-op-1 Coachgesprek (t.w.v. € 125)

Welke overtuigingen en angsten houden jou in je greep? Welke acties kun jij nemen om keuzes te gaan maken waar jij blij van wordt. Ik help je graag verder groeien! Omdat je in jouw eigen patronen leeft, herken je deze vaak niet. En dan heb je iemand nodig die met meer afstand naar jouw situatie kan kijken.

Dit aanbod geldt alleen zolang er nog ruimte is in mijn agenda!

Maak je nu gebruik van dit speciale aanbod dan ontvang jij een 1-op-1 coachgesprek van 60 minuten. Boek binnen 14 dagen na aanschaf het coachgesprek zodat jij écht die volgende stap gaat zetten. Bepaal zelf het moment en maak een afspraak in mijn agenda.

VOL is VOL

Kortom direct antwoord op de vraag waarom jij je niet gelukkig voelt!

In 5 dagen keuzes maken waar jij blij van wordt, zodat jij

 • rust krijgt in je hoofd

 • duidelijkheid hebt

 • minder twijfels hebt

 • meer energie krijgt

 • meer zelfvertrouwen hebt

Ontvang nu:

  • Online training ‘Keuzes waar jij blij van wordt’ t.w.v. € 97,-
  • 4 meditaties t.w.v. € 36
  • Onbeperkt toegang tot de online community t.w.v. € 119,40
  • 1-op-1 coachgesprek t.w.v. € 125,-

   

  Voor een totale waarde van € 377,40

  Maar omdat ik je graag laat kennis maken met mij en de Jongeren Academie, doe ik jou een kennismakingsaanbod, voor een speciale prijs van:

  € 47,-

  Durf te beginnen aan de mooiste reis in een mensenleven:

  Van je hoofd naar je hart

  (gebaseerd op de quote van David Hodges)

  Veel gestelde vragen

  Hoeveel tijd kost de training?

  Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. De training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’ bestaat uit 5 modules. Gemiddeld ben je met iedere module 1 à 2 uur bezig met de theorie en oefeningen.

  Ik val buiten de doelgroep. Kan ik toch meedoen?

  Herken jij je in Charlotte? Maar ben je nog geen twintig of deze leeftijd al gepasseerd? Dan kun jij ook zeker meedoen met deze training. Meld je aan om in 5 dagen te leren hoe je keuzes maakt waar jij blij van wordt. 

  Wat is het voordeel van deze training ten opzichte van andere/niet-online trainingen?

  Jij kunt direct starten en krijgt direct antwoord op de vraag waarom jij je niet gelukkig voelt. Ook weet je in 5 dagen hoe jij keuzes maakt waar jij wel blij van wordt. Je hoeft dus niet te wachten, niet naar mijn praktijk te komen en kunt vanuit je huis zelf aan de slag.

  Daarbij kun je aan de slag als jou het uit komt en toch de begeleiding ontvangen die jij nodig hebt.

  Wat is het verschil tussen deze online training en andere (online) trainingen?

  1) Persoonlijke begeleiding

  Mijn persoonlijke begeleiding aan jou tijdens deze online training. Ik begeleid je persoonlijk met jouw vragen. Daarnaast kun je, terwijl jij bezig bent met de training, al jouw vragen stellen in de online Instagram community.

  2) Focus op talent ipv kwaliteit

  Daarnaast werk je met je innerlijk weten. Dat is waar jij jouw passie ontdekt! Ik leer je te kijken naar jouw talenten. Andere trainingen gaan vaak aan de slag met jouw kwaliteiten. Het grote verschil? Talenten zitten van nature in jou, voeden jou met energie en geven richting aan jouw passie. Kwaliteiten leer je jezelf aan, kosten jou veel energie en zeggen niks over jouw passie.

  Is een online training wel iets voor mij?

  Een online training betekent ook zelf aan de slag. Door middel van video’s en werkboeken met praktische oefeningen kun je starten. Maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Stel je vragen in de community en boek direct jouw coachgesprek als stok achter de deur.

  Wat als ik niet binnen 14 dagen een coachgesprek kan inplannen?

  Direct vanaf de inschrijving kun jij met de training aan de slag. Lukt het niet om binnen 14 dagen een coachgesprek in te plannen? Neem dan per email contact met mij op. We plannen dan samen jouw coachgesprek op een tijdstip dat jou beter uitkomt.

  Hoe lang heb ik toegang tot de trainingen?

  Het beste resultaat behaal jij als je binnen 14 dagen de training en het coachgesprek afrond. Je kunt dan direct starten met het maken van andere keuzes. Maar wil je nog een keer terug kijken, dan is dat mogelijk gedurende een periode van 1 jaar na aanschaf van de training.

  Hoe claim ik de bonussen?

  Simpel! Schrijf je in voor de training en jij ontvangt direct een email met:

  – toegang tot de training waar de meditaties in de online leeromgeving is opgenomen

  – een link naar de besloten instagram community om je te registreren

  – een link naar mijn agenda waar jij direct jouw coachgesprek kunt inplannen.

  Zij gingen jou voor

  Ik heb rust en doe de dingen die ik leuk vind

  Dank je wel voor de inzichten Diana. Ik wist niet dat door die paar inzichten zoveel in mijn hele leven kon veranderen. Ik heb rust en doe de dingen die ik leuk vind. Ik had dit ook wel op school willen leren.

  Charlotte

  Eindelijk doe ik wat ik echt leuk vind

  Ik ben begonnen met het onderzoeken van mijn onzichtbare talenten. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn. En nog mooier dat ik mijn talenten in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding nu ik mij niet laat leiden door beperkende overtuigingen. Eindelijk doe ik wat ik echt leuk vind.

  Karin

  Ik heb geleerd waarom ik niet gelukkig werd van mijn keuzes

  Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik mijn talenten niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik heb geleerd op basis van welke overtuigingen ik keuzes maakte. Keuzes, waar ik niet gelukkig van werd.

  Roshnie

  Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen

  De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Door de training heb ik een andere opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. Ook heeft het mij geleerd voor mezelf te kiezen in plaats van te doen wat andere van mij verwachten.

  Anouk

  Wil jij in 5 dagen weten hoe jij keuzes maakt, waar jij blij van wordt. Zodat jij rust vindt in wat jij doet, tevreden bent met jezelf, vol energie in het leven staat, doet waar jij blij van wordt, voldoening haalt uit jouw werk en alles eruit haalt wat erin zit? Stap dan nu in.

  Doe je dat niet dan kun je natuurlijk nog proberen een promotie af te wachten, de situatie op je werk aan te passen, een andere werkgever te zoeken, minder uren te gaan werken, etc. Dat kan allemaal, dat heb ik ook geprobeerd, maar uiteindelijk helpt dat niks. Waarom niet? Het zijn externe aanpassingen, die tijdelijk ruimte geven maar de échte oplossing zit in jou. Daar mag jij dus ook mee aan de slag.

  Of je kiest ervoor om helemaal niks te doen. Dat is ook prima. Maar accepteer dan dat je je niet gelukkig voelt, je leeg blijft lopen in energie, je achterblijft met gevoelens van twijfels en onzekerheden en een onvoldaan gevoel. Als jij niks doet, dan gaat er namelijk niks veranderen.

  Deze training is voor jou als je:

  • twintiger of dertiger bent

  • jezelf afvraagt ‘Is dit het nou?’

  • keuzes wilt maken waar je blij van wordt en energie van krijgt

  • echt verandering wilt in je leven

  Maak van je verleden geen toekomst

  Normaal € 97,-

  Nu voor slechts:

  € 47

  Dit kennismakingsaanbod is tijdelijk. Ik heb een beperkt aantal plekken gereserveerd in mijn agenda. Vol is vol! Daarna geldt de normale prijs van € 97.

  Level Up! or Refund

  Ik ben ervan overtuigd dat jij duidelijkheid krijgt waarom jij nu niet gelukkig bent. En jij leert binnen 5 dagen hoe je wel keuzes maakt waar jij blij van wordt. 

  Deze training is voor jouw persoonlijke groei. Om jou de inzichten te geven hoe jij kunt kiezen voor een gelukkig leven, hoe jij keuzes maakt waar jij blij van wordt en rust krijgt in jouw leven.

  Werkt dat niet voor jou? Stuur mij binnen 28 dagen na aanschaf een email en jij ontvangt jouw geld terug.