fbpx

Doe waar jij blij van wordt

en trek succes naar je toe!

75%* van de twintigers/dertigers krijgt een quarterlife crisis

dit betekent dat 3 van de 4 jongeren zich niet gelukkig voelt!

* blijkt uit onderzoek van psycholoog Nienke Wijnants onder hoger opgeleiden tussen de 25 en 35 jaar

En dat ligt niet aan jou want er is te weinig aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Op school leer je niet:

 • Waar word ik blij van?
 • Waar krijg ik energie van?
 • Hoe word ik gelukkig?
 • Waar haal ik voldoening uit? 

Maar daar ben jij wel naar op zoek in het leven.

Daar zijn we allemaal naar op zoek: doen in het leven waar je blij en gelukkig van wordt.

Zodat je alles eruit haalt wat erin zit.

Diana van der Ark

De eerste stap naar verandering heb jij gezet. Jij weet inmiddels hoe je keuzes moet maken waar je blij van wordt. Nu is de vraag: waar word jij blij van?

Hoe klein de vraag ook lijkt. Het antwoord erop is van groot belang. Alleen als jij antwoord vindt op die vraag ga jij het succes vinden waar jij naar op zoek bent.

Vind je je werk wel of niet leuk? Er zijn dagen dat het best oke is. En wat zou je anders moeten doen? Is het alles aan je werk? Of zijn het alleen bepaalde taken? Vaak kost het jou veel energie. Waarom gaat het niet moeiteloos? Waarom kun je niet gewoon gelukkig zijn?

Nu is het tijd om door te pakken.

Als je nu niet doorpakt dan blijf je met dezelfde vragen zitten:

 • Waar doe ik het voor?
 • Wat wil ik bereiken?
 • Is dit het nou?

Ga door nu jij de eerste stap al hebt gezet. Jij weet allang dat het nodig is om ook de volgende stap te zetten. Jij bent niet meer tevreden met korte geluksmomentjes. Jij wilt duidelijkheid en rust. Je wilt dat jouw leven moeiteloos gaat en dat je gewoon gelukkig bent.

Zet nu jouw volgende stap waar jij doet waar jij blij van wordt en succes ervaart!

Ken je Charlotte nog?

Charlotte kwam een tijdje geleden bij mij in de praktijk. Ze voelde zich niet gelukkig en vroeg zich af waarom niet. Charlotte voelde zich vermoeid en uitgeput. Altijd al heeft ze de drang gevoeld om te moeten presteren. Om het beste uit haar zelf te halen. Charlotte begreep niet waarom ze geen rust voelt. Waarom ze zich niet gelukkig voelt. Ze is goed in haar werk maar haalt er geen voldoening uit. 

Charlotte ging aan de slag met de eerste stap

Charlotte had al van alles geprobeerd om zich beter te voelen. Een interne opleiding afgerond. Haar eerste promotie verdient. Allemaal zaken waarvan ze dacht dat ze zich daarna zelfverzekerder en dus gelukkiger zou gaan voelen. Ze was zelfs één dag in de week minder gaan werken. Maar toen ook dat niet hielp ging ze verder op zoek en kwam ze met mij in contact. Charlotte ging met de training ‘Keuzes, waar jij blij van wordt’ aan de slag. Ze kreeg hierdoor allerlei nieuwe inzichten. Charlotte had zich nog nooit gerealiseerd dat ze niet blij werd van haar keuzes. Ze dacht dat ze haar eigen keuzes maakte. Door inzicht te krijgen in haar overtuigingen en angsten zag ze in dat ze zich onbewust probeerde te bewijzen. Ze maakte dus helemaal niet haar eigen keuzes! Maar daar bleef het niet bij.

Ze zette ook de tweede stap en ontdekte haar talenten

Charlotte ging ook aan de slag met haar onzichtbare talenten. Ze ontdekte waar ze blij van wordt en waar ze energie van krijgt. Hierdoor kwam ze tot de conclusie dat haar huidige werk niet bij haar paste. Ze kon haar talenten niet kwijt, waardoor ze veel energie verloor. Eindelijk begreep ze waarom ze haar werk niet leuk vond. Waarom haar werk haar geen voldoening gaf. En waarom het haar zoveel energie kostte.

Ze volgde een nieuwe opleiding

Nadat ze goed inzicht had in haar onzichtbare talenten volgde ze vol zelfvertrouwen en met veel plezier een nieuwe opleiding. Een opleiding waarbij ze haar talenten wel kwijt kan.

En leerde hoe ze moeiteloos haar succes aantrekt

Omdat ze haar angsten los liet kwamen de juiste mensen op het juiste moment op haar pad. Zonder dat ze daar zelf enige moeite voor deed. Voor ze het wist had ze een nieuwe baan. Een baan die paste bij haar nieuwe opleiding. Nu gaat ze met veel plezier naar haar werk. Ze haalt energie en voldoening uit haar werk. Ze laat zich leiden door wat ze zelf wil en voelt niet meer de druk om te moeten presteren voor anderen. Ze heeft het gevoel dat ze alles eruit haalt, wat erin zit. Daarnaast staat ze vol energie in het leven. Ze vertrouwt erop dat de juiste mensen op haar pad verschijnen als dat nodig is. Ze kan veel angsten los laten en heeft rust in haar hoofd. Ze heeft tijd en energie voor vriendinnen, sporten en nieuwe hobby’s. Ze voelt dat de keuzes die ze maakt goed zijn. Eindelijk is ze in de bloei van haar leven.

Weet jij ook niet waar jij echt blij van wordt? En waar jij energie van krijgt? Waarom je werk je zoveel energie kost? Ben je onzeker en daag je jezelf voortdurend uit omdat je graag uniek en succesvol wilt zijn. Wil jij weten wie jij echt bent? Wil jij jouw succes aantrekken. Zodat jij rust hebt in je hoofd en vol energie en zelfvertrouwen in het leven staat?

Al tientallen twintigers hebben hun onzichtbare talenten ontdekt en geleerd hoe ze hun eigen succes aantrekken.

De onzichtbare talenten vertellen je waar jij blij van wordt, waar jij energie van krijgt én wie jij echt bent. Door hier inzicht in te krijgen weet jij wat je moet doen om jouw succes aan te trekken. Want dat is voor iedereen anders. Dat varieert van carrière maken tot gewoon gelukkig zijn.

Ik was goed in mijn werk als belastingadviseur. Toch kostte mijn werk mij enorm veel energie en haalde ik er geen voldoening uit. Iedere beroepskeuzestest gaf aan dat het werk van accountant of belastingadviseur bij mij paste. En dus ging ik door. Tot ik mijn onzichtbare talenten ontdekte. Toen kwam ik er eindelijk achter waarom het werk van belastingadviseur niet bij mij paste. Nu werk ik elke dag met mijn talenten en haal ik de voldoening uit mijn werk waar ik naar op zoek was. Daarnaast heb ik geleerd mijn angsten en (schijn)zekerheden los te laten. Zodat er ruimte is voor mooie en onverwachtse dingen, die mij leven positief beïnvloeden.  (Diana van der Ark)

Tijdens de training talentgedreven werken met kinderen leerde ik om ook anderen te begeleiden met hun onzichtbare talenten. De Belgische pedagoog Luk Dewulf omschreef 39 talenten aan de hand waarvan jij volledig inzicht krijgt in jezelf. Inmiddels werken steeds meer scholen met deze talenten. Luk Dewulf begeleidt veel mensen met burn-out klachten aan de hand van deze talenten.

Stel dat jij kunt leven in FLOW:

 

❤ jij doet waar jij blij van wordt

❤ jij krijgt energie van jouw werk

❤ jij haalt voldoening uit jouw werk

❤ de juiste mensen verschijnen op het juiste moment op jouw pad

❤ jij bereikt in het leven waar jij naar op zoek bent

❤ zonder dat het enige moeite kost

Want dat is leven in FLOW!

Hoe zou dat voor jou zijn? Dat wil jij toch ook?

In de training ‘Leven in FLOW’ leer jij alles zodat jij

kunt doen waar je blij van wordt

én moeiteloos jouw succes aantrekt!

Ieder mens heeft een bestemming

en het toeval helpt mee om die te bereiken

Online training ‘Leven in FLOW’

zodat jij doet waar jij blij van wordt en jouw succes aantrekt!

Online talentenprofiel

Ga aan de slag met jouw talentenprofiel en ontvang een uitgebreid verslag met jouw 15 onzichtbare talenten. Ontdek van welke activiteiten jij blij wordt, energie krijgt én die jou moeiteloos afgaan. Dit is wat de onzichtbare talenten jou vertellen. Ken jij jouw talenten? Dan weet jij wie jij écht bent. Daar start jouw leven in FLOW.

Krijg direct antwoord op de vraag waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Leer hoe jij moeiteloos leeft

Het is superfijn om activiteiten te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Maar jij bent ook op zoek naar jouw succes. Welke emoties dragen bij aan dit succes? En hoe zorg jij ervoor dat jij deze emoties uitzendt, zodat jij succes aantrekt.

Leer hoe de dingen gemakkelijk gaan in jouw leven en jij toch bereikt wat jij wilt bereiken. We leren dat het leven zwaar is. Dat je moet vechten of hard werken om iets te bereiken. Maar niets is minder waar.

Leer hoe jij moeiteloos kunt leven zodat jij vol energie in het leven staat.

 

Ontdek jouw blokkades en hef deze op

Hoe zorg je er dan voor dat het echt gaat stromen. Wat als jij werkt met jouw talenten, positief in het leven staat maar het stroomt niet. Uiteraard zijn er blokkades waardoor het niet direct moeiteloos gaat. Die blokkades hebben we allemaal. Maar welke blokkades heb jij, waardoor het niet stroomt in jouw leven? Ontdek deze blokkades en leer hoe jij deze blokkades opheft.

Reken af met blokkades zodat jij jouw succes aantrekt.

Ontdek wie jij écht bent,

zodat jij moeiteloos jouw succes aantrekt!

Dit gaan we doen

De training bestaat uit 5 modules. De eerste week ga je met module 1 t/m 3 aan de slag. In deze modules leer jij alles over jouw talenten. Na 1 week plan jij ook jouw talentgesprek.

In de tweede week ga jij met module 4 en 5 aan de slag. Hier leer je hoe jij ervoor zorgt dat het stroomt in jouw leven. Na deze week plan jij jouw succesgesprek. Zodat jij in 14 dagen leert waar jij blij van wordt en moeiteloos jouw succes aantrekt.

 • Module 1 Ontdek jouw talenten
  • Online talentenprofiel met uitgebreid verslag (van 34 bladzijden) over jouw talenten, valkuilen en vaardigheden die jij kunt verbeteren om jouw talenten maximaal in te zetten.
  • Werkboek van 4 bladzijden met uitleg over de talenten.
  • 1 praktische oefening om met jouw talenten aan de slag te gaan.
  • Video’s van 11 minuten ter introductie op de talenten.
 • Module 2 Kracht van jouw talenten
  • Werkboek van 7 bladzijden over de kracht van jouw talenten.
  • 4 praktische oefeningen om jouw talenten beter te leren kennen.
 • Module 3 Valkuilen van jouw talenten
  • Werkboek van 3 bladzijden over de valkuilen van jouw talenten.
  • 4 praktische oefeningen om met jouw valkuilen aan de slag te gaan.
 • Module 4 Positieve energie
  • Werkboek van 5 bladzijden zodat jij een aantrekkingskracht wordt voor al het positieve in het leven.
  • 3 praktische oefeningen om met positieve energie aan de slag te gaan, zodat jij een moeiteloos leven creëert.
 • Module 5 Weg met blokkades
  • Werkboek van 6 bladzijden om te ontdekken welke blokkades er zijn waardoor het jou veel energie kost om jouw succes te bereiken.
  • 2 praktische oefeningen om met jouw eigen blokkades aan de slag te gaan en te zorgen voor een moeiteloos leven.

Je krijgt voor 1 jaar toegang tot de online training ‘Leven in FLOW’ van de Jongeren Academie. Altijd handig als je nog een keer iets terug wilt lezen of luisteren.

 

Dit ontvang jij

Uitgebreid online talentenprofiel

Binnen 24 uur na aanschaf van de training, ontvang jij een e-mail met unieke code en uitleg over waar jij aan de slag kunt met jouw talentenprofiel. De uitkomst van dit profiel dient als basis voor de opdrachten in de eerste week.

In de online omgeving, waar jouw talentprofiel naar voren komt, krijg jij allemaal vragen. Het invullen van hiervan duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

Het talentenprofiel ontvang jij direct na afronding van het invullen van de vragen. Dit profiel is van jou persoonlijk en kan ik niet inzien. Het talentenprofiel geeft een compleet beeld van wie jij bent. Als je dit profiel leest zal jij jezelf hier volledig in herkennen. Hierin staat waarom jij doet wat je doet, waar je blij van wordt maar ook waar je misschien last van hebt en wat jou energie kost.

Het profiel is 34 bladzijden en vermeld jouw top 15 talenten, de kracht van jouw talenten, jouw valkuilen én de vaardigheden waar jij mee aan de slag mag. Met deze uitslag ga jij de vervolg modules en opdrachten van de training Leven in FLOW maken.

Het online talentenprofiel is ontwikkeld door de bedenker van de talenten, Luk Dewulf, in samenwerking met LannooCampus.

Drie krachtige meditaties

1. Positieve start van de dag

Start elke dag met deze korte meditatie om jouw dag positief te starten en in de juiste energie te komen.

2. Dankbaarheid

Dankbaarheid is de snelste manier om controle los te laten. Dan ontstaat magie in jouw leven en trek jij succes aan.

3. Opheffen van blokkades

Vind jouw emotionele blokkades en los deze blokkades met deze meditatie op, zodat jouw energie weer gaat stromen.

Twee 1-op-1 coachgesprekken van 90 minuten per gesprek

Uiteraard begeleid ik je in jouw proces. Plan aan het einde van de eerste week jouw talentgesprek van 90 minuten in. Samen kijken we naar jouw talenten, valkuilen en vaardigheden.

Plan aan het einde van de tweede week jouw succesgesprek van 90 minuten in. We kijken samen welke blokkades jij hebt en hoe jij jouw blokkades loslaat zodat jij ook echt moeiteloos jouw succes aantrekt.

Start met de training ‘Leven in FLOW’ en ontdek direct waar jij blij van wordt.

Leer waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt zodat jij dat ook in de praktijk gaat brengen en duidelijkheid creëert voor jezelf, meer rust krijgt in je hoofd,  voldoening haalt uit je werk en vol energie in het leven staat.

Je zult merken dat je meer energie overhoudt, vrolijker wordt, goed in je lijf zit en meer tijd overhoudt voor vrienden, sporten en andere activiteiten.

Je wordt een aantrekkingskracht voor anderen omdat jij durft te laten zien dat jij uniek en succesvol bent. In vol zelfvertrouwen laat jij anderen zien dat jij alles eruit haalt wat erin zit!

Kortom direct antwoord op de vraag

waar jij blij van wordt!

In 14 dagen leren leven in FLOW zodat jij:

 • doet waar jij blij van wordt

 • energie en voldoening haalt uit jouw werk

 • moeiteloos jouw succes aantrekt

Ontvang nu:

  • Online training ‘Leven in FLOW’ t.w.v. € 147,-
  • 3 meditaties t.w.v. € 27
  • 180 minuten coachgesprekken t.w.v. € 375,-

  Normaal € 549,-

  Maar omdat jij stap 1 al hebt gezet en nu klaar bent voor stap 2 doe ik jou een speciaal aanbod. Let op: dit aanbod is 14 dagen geldig. Jij ontvangt ‘Leven in FLOW’ voor een speciale prijs van:

  € 295,-

  Er is geen weg naar het geluk

  het geluk is de weg

  (Boeddha)

  Veel gestelde vragen

  Hoeveel tijd kost de training?

  Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. De training ‘Leven in FLOW’ bestaat uit 5 modules. Gemiddeld ben je met de eerste module 2,5 à 3 uur bezig. Dit is inclusief het online talentenprofiel. De overige modules nemen gemiddeld 1 à 2 uur met tijd in beslag.

  Binnen welke termijn moet ik de coachgesprekken inplannen?

  Om het maximale uit de training te halen plan jij jouw eerste talentgesprek na afronding van module 1 t/m 3. Plan jouw tweede succesgesprek na afronding van module 4 en 5. Lukt dit niet in 14 dagen? Dan mag je uiteraard daarna ook nog jouw gesprekken inplannen.

  Hoe plan ik de gesprekken in?

  Simpel! Na inschrijving voor de training ontvang jij direct een email met een link naar mijn agenda waar jij direct jouw coachgesprekken kunt inplannen.

  Hoe lang heb ik toegang tot de trainingen?

  Wil je nog een keer terug kijken, dan is dat mogelijk gedurende een periode van 1 jaar na aanschaf van de training.

  Zij gingen jou voor

  Ik ben begonnen met het onderzoeken van mijn onzichtbare talenten. Dit was de eerste stap naar mijn nog onzichtbare doel. Hierdoor zag ik weer terug wat ik als kind gaandeweg was verloren. Mooi om te zien wat mijn drivers en valkuilen zijn, en nog mooier dat ik ze in kan zetten naar het vinden van een geschikte opleiding en gebruiken bij mijn verdere ontwikkeling. 

  Karin

  Van te voren herkende ik mijn talenten niet en zag ik mijn talenten niet als iets bijzonders. Ik heb mijzelf beter leren kennen en ik snap waarom ik dingen aanpak zoals ik dat doe. Diana heeft veel geduld en kennis en daardoor vielen er veel puzzelstukjes bij mij op de plaats.

  Roshnie

  De training heeft mij geholpen na te denken over mijn dromen. Te ontdekken wat ik nou echt het allerliefste doe. Doordat ik nu inzicht in mijn talenten heb, heb ik een andere opleiding gevonden die past bij wat ik echt leuk vind om te doen. 

  Anouk

  Wil jij in 14 dagen weten waar jij blij van wordt, waar jij energie van krijgt en hoe jij jouw succes moeiteloos aantrekt. Zodat jij rust vindt in wat jij doet, tevreden bent met jezelf, vol energie in het leven staat, doet waar jij blij van wordt, voldoening haalt uit jouw werk en alles eruit haalt wat erin zitZet dan nu jouw volgende stap.

  Of wacht jij nog liever even af. Accepteer jij dat de dingen veel energie kosten en dat het leven zwaar is. Blijf jij liever achter met vragen over waar jij nu blij van wordt. Blijf jij liever vechten voor jouw succes. De échte oplossing zit in jou.

  De keuze is nu aan jou.

  Maak van je verleden geen toekomst

  Normaal € 549,-

  Nu voor slechts:

  € 295,-

  Let op. Dit aanbod is 14 dagen geldig. Daarna vervalt dit aanbod en geldt de normale prijs van € 549,-!